Krutburkan....;-)

Princess Lizza njuter i fulla drag av sin "vilo-period"....hahaha. Hon är precis prillig och tar precis alla tillfällen att busa till det 😄

I dag när vi passerade grannens hage så rusade deras ena häst runt som en tok. Han var ensam och jag vet inte varför han va så stollig men i alla fall så gjorde han av med en hel del energi. Lizza passade på att blåsa upp sig och piaffa runt på vägen en stund och verkade vara på väg att jobba upp en ordentlig hysteri.....men vi stannade och stod still och efter en stund slutade han springa....hahaha, han orkade nog inte längre ;-)

Ja sen gick det bra och hon lugnade ned sig lite.Dock har hon börjat "takta" vilket hon aldrig tidigare gjort?!? Inte så det stör direkt men i alla fall.

Vi travade på ordentligt och till slut hade jag kramp i mitt högerben så då fick vi sakta av och jag tänkte att hon kanske fått blåsa ur sig lite.....hahaha, jo tjeeena😉 Vi hann väl bara galoppera 150 m innan hon började pipa och ruska på huvudet....den här gången fick hon hållas men jag skulle nog stoppat henne där för sen kom det en serie bocksprång och efter det lite blandade småhopp...hahaha...eller nä fyyyyy Lizza....hahaha. Man MÅSTE skatta men jag försökte i alla fall att säga till på skarpen även om det nog inte riktigt gick fram 😝

Skön tur i alla fall och när vi kom hem och passerade ridbanan hade goa maken plockat undan alla hinder och sladdade. Lizza såg det som klar anledning att piaffa lite extra som slutkläm på ridturen...hahaha.

Ja sen fixade jag klart stallet

Nu ska jag kolla på SM från Strömsholm 😍

Kaatjiing 😉

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229