Kvavt men inget regn........

Vet ni...vi väntar på att det ska komma regn....jo jag vet att man oftast INTE vill ha regn men får vi inte regn snart så blir det inget hö :-(

Jobbade till 12 idag och va hemma runt halv ett. Sen har Ellen och jag staplat ved så vi känner oss ganska duktiga.Maken har hämtat en ny höbal och tvättat av husvagnen(Gerd o Bosses) som stått inne hela vintern. Vet inte om han blev klar men det e i alla fall påbörjat.

Veden e långt från "klar" för hela högen bakom vagnarna ska flyttas till en annan plats på gården.Vi har bestämt att vi ska bygga en carport PRECIS där vedhögen ligger nu....hahaha...ja DET hade vi kanske kunnat komma på INNAN vi lade vedhögen just där kan man tycka ;-)

Sen red Ellen och jag ut. Vi red till Sandsjö och klättrade 10x2 och Rox galopperade i dag också :-) Det blev nästan lite bus också (hörde jag bakom mig) men Ellen hade styr på henne. Vi fortsatte sen runt Lekarve-Masten så vi var nog ute i alla fall......typ 2 tim. Så när jag kom tillbaka blev det lite bråttom för jag skulle hinna ned till Klinte till veterinären.

Lizza känns "äckligt" fin nu och i traven är hon så otroligt härlig,hon bara växer och växer ju mer man trycker på henne. Hon är ju bygd i nedförsbacke men idag kändes det som att hon var bygd i uppförsbacke :-) Sen e hon ju alltid väldigt mjuk och fin att rida men det känns att vi levlat upp en nivå :-)

Vi tänkte att vi skulle beställa pizza och ta med hem också men det var ÖVER 1 tim väntetid.....så det blev ingen pizza...eller jo det blev det men det blev en Ica-pizza och maken köpte Gorbys. Så nu e vi mätta i magen och maken ligger med trynet i kudden redan. Jag tänkte att jag skulle hinna brodda Lizza i kväll men jag kände att jag va lite lat(trött) så jag får göra det i morgon förmiddag innan jag åker. Och jag VET hur grinig jag kommer att vara för att jag INTE gjorde det i kväll och grinig för att det kommer att vara svinsvårt att få i broddarna.....likadant varenda år när de ska i första gången.....hm.

Men så blir det nu i alla fall....brodda i morgon förmiddag ;-)

Nu ska jag också krypa ned o korgen och ladda inför hoppträning i morgon :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229