Kvitto........

I går när jag skulle sitta upp på Aggish i ridhuset upptäckte jag något irriterande........att jag är mkt svagare i vänster sida.....grrrr.

Det syns tydligt i sadeln så nu jääääklar ska den förbannade vänstersidan tränas upp.Snacka om "kvitto".................. Det blir ensidig träning VARJE dag!!! Ska be Lena Gunnarsson om lite hjälp också. Träningen gick super även om det tar en stund innan vit har lust att anstränga sig ;-)

Men det går snabbt framåt och jag känner att det blir "mindre svårt" för varje gång att komma till den känslan vi vill ha :-) I går red vi 1 tim eftersom vi rider i grupp på onsdagar.Dock var det bara jag och en till igår, oklart varför de andra inte kom men det blev bara mer tid till oss ;.-)

Väntar på mina stigläder också.De Webbers som jag har nu är något billigt skit som skaver sönder kåpan på sadeln.....o-bra. Har nu längt vänster stigläder också vilket såklart är ganska jobbigt eftersom mitt vänstra ben är så pass mkt kortare. Men jag MÅSTE lära mig att använda vänster sida mer för jag blir sned(faaaaan). Dock kändes det inte SÅ himla jobbigt som det gjort tidigare när jag försökt länga vänster stigläder så det finns ändå hopp ;-)

Ja och sen när jag skulle åka hem......det regnade och var kolsvart utanför ridhuset så jag lastade på Aggish direkt och tände belysningen inne i LB. Hna är ju gudasnäll så han står still med öppen lucka utan att gå ut så jag kunde lätt pyssla klart med kylbandage och allt annat innan vi åkte hem. Sen backar jag och får bara en ingivelse att det ÄR något bakom och bromsar snabbt...........då har en annan ryttare ställt sig bakom min LB på tvären MITT på grusplanen?!? Ja jag kanske "borde" ha sett den när jag gick ur ridhuset men regn och mörker gjorde att jag snabbt ville få in hästen i LB....så jag reagerade inte på att det stod ett ekipage 2 meter bakom mig....

Men som tur var hann jag se den med en marginal på 2 cm.....hahaha.....dumt av mig och jäääävligt dumt av henne som "tappat" sitt ekipage BAKOM mig på tvären ;-) Nu gick det bra i alla fall ;-)

Ja sen tar det ju alltid lite tid när man kommer hem. Jag börjar alltid med att snabbt plocka in allt från LB, in med häst, av med skydd, borsta av, in i boxen och äta kraftfoder och då ilar jag runt och gör resten under tiden som de äter. I går lämnade jag kvar lite till idag så som putsa av sakerna.....men nu är jag fortfarande ledig så då går det bra. Jag kyler alltid benen på vägen hem i LB på dem så det är klart liksom,så jäkla smidigt. På vintern står de ju kvar inne men än så länge går de fortfarande ute. Sen har jag bästa täcket att lägga på dem på hemvägen så att de är helt torra när de kommer hem.

Weatherbeeta Wick Dry med hals. (bild från Google) Rekommenderas!!!

Så Aggish var snustorr och kunde få på sig regntäcke och gå ut. Nu hade det slutat regna men annars hade de fått stå kvar inne under natten. Gillar inte att släppa ut dem i regn när de varit svettiga.......även om de är torra efteråt. Speciellt inte Aggish som blir huttrig ;-)

I dag ska maken hämta ett kök som vi köpt till foderkammaren :-) Kommer bli superfint och det var en hel del skåp och hörnskåp så vi kommer plocka ihop det så att det passar i foderkammaren.Resten går alltid att använda till annat ;-)

Det ska regna under förmiddagen så jag röjer undan lite saker under tiden det regnar och sen rider jag på eftermiddagen.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229