Lååång tur

Jisses....idag har vi hunnit med massa saker....faktiskt ALLA saker som jag listat för dagen :-) Vi har kört ut skit från Lizza och Dollars hage, fyllt vatten i vintervattenkaret, mockat,packat hö, spånat,fyllt vatten (igen),gjort ren brunnen i spolspiltan, kört in ny hösilagebal, fixat järn för att skydda telestolpen i ligghallen....(det finns någon som gnager), satt dit en ny regel på dörren ut till logen...........hm...sen minns jag inte mer men det är mer saker vi gjort...jo Magnus har kört fram och fyllt badbaljan, varit och handlat i Hemse, varit iväg och tankat traktorn, hämtat paket i Klinte........och sen har vi ridit-Anna och jag.

Vi tog en längre snurra på dryga 1½ tim och Dollar fick feeling idag OCKSÅ?!? Han busar som fasiken emellanåt ;-) Agge är pigg och tittig som bara den men det går nog snart över. Han är i alla fall snäll och hittar inte på massa skit. Han är däremot livrädd för grenar.....som petar på honom när man går förbi. Han greppar inte att han KAN gå mellan 2 buskar ;-) Han vänjer sig nog med det också....tror han gått väldigt mkt på ridbanan och i ridhus........som de flesta hästar tyvärr får göra. Men det är därför jag tar långa skrittsnurror för att sätta mil i benen på honom så han stärker sig i lagom takt.


Nu har jag slagit in paketen till "Paket-auktionen" på julafton också så det är klart. Sen kommer Amanda och Mårten strax och hjälper mig med Rox ben. Vi ska bjuda dem på lite stall-glögg också tänkte vi ;-) Amanda åker till Tving snart för att fira jul med sina föräldrar men jag hoppas hon har föräldrarna med sig tillbaka till nyår, det hade varit så roligt :-) Hoppas också på att Amandas kompis Jessica kommer till nyår. Hon är verkligen en super-tjej :-) Det blir nog ett bra slut på detta året trots allt ;-)

Nu ska vi fixa kvällsmat och sen ska pållarna in för natten.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer