Lagningsdags....

Har inte riktigt hunnit med att uppdatera idag men tar det nu istället. Aggish fick vila idag så att jag skulle hinna med andra saker som släpade i stallet. Röjde ur boxarna direkt i morse när Lena kom och efter det tog vi en morgonfika. Sen rullade det på med packa höpåsar ,fylla vattenkaren ute, gå med trimmern ute runt stallet, plocka undan resten av hindrena och sen harva ridbanan, Biolighta och bandagera Biggi….
Sen for vi till Klinte för att hämta paket och köpa varsin sallad till lunch. Ja sen var ju klockan dags att hoppa in i duschen innan jobbet.
Den här veckan kommer att bli galen men det visste jag ju så det e bara att tugga i sig ;-) Värre är det för maken för han har också mkt att ordna men han har inte samma koll på saker o ting som jag har ;-)
Golfbilen passade på att kinka sig idag när jag stod med den på ridbanan….jag blev inte jätteimponerad eftersom den väger as och det är inte direkt så att man knuffar hem den….;-) Så maken fick komma ned med Kermit och bogsera hem den. Nu var det som tur va bara en kabel som ärgat vilket var lätt fixat. Nuffen (lilla traktorn) börjar också kinka så det är tyvärr hög tid att ”formatera” harven till Kermit….numer räcker det inte med att gå ned och starta Nuffen….det är rätt bassligt när jag ska harva för maken måste preparera den innan för att den ska starta….
Ja ja jag fick harvat idag i alla fall ;-)
Biggi är en buse för han plockar av sig spritomslaget…grrr…..hoppas det sitter kvar i natt när jag kommer hem…jag håller på att bli dåre på att svullnaden inte vill ge med sig och om några dagar åker vi bort….vill verkligen inte att han står med svullet ben när jag e borta och andra ska sköta om det….hmmm. Visserligen vet jag att Lena kan hantera det men ändå….man vill ju ha koll själv.
Well det var dagen idag i alla fall. I morgon är en ny hysterisk dag…..;-)
Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229