Läkare......

Jag har haft en sån himla bra läkare på företagshälsovården......nu har jag fått en annan för att hon har semester.....en manlig läkare(inte för att könet alls spelar mig någon roll) men det absolut första han pratar om är att han ska skriva ut piller till mig?!? Jag HATAR piller,jag kommer INTE att äta några piller!!! Men snälla.....jag BEHÖVER inga piller.

Jo visst är det "snällt" att vilja "hjälpa" men har piller NÅGONSIN hjälpt någon?...förutom att ge dem ett beroende.

Nu ska jag träffa honom i eftermiddag och hela dagens känns som den e "förstörd".....känns som jag måste sitta och försvara varför jag INTE vill ha några piller.....fuck!! Jag förstår att alla måste få ha semester....men jag orkar verkligen inte ÅTERIGEN bli penetrerad av en NY läkare. Kan de inte synka sig lite då de byter patienter ?!? Jag mår ju inte direkt bättre av att behöva vända ut och in på mig för YTTERLIGARE en person som dessutom tror att piller är lösningen (sömntabletter) är lösningen......megastoooor suck! va faaaan jag behöver bara lite space,lite lugn och ro....kan man få det? Nej man MÅSTE verkligen vara på tå hela tiden för att få lov att hämta andan lite.....

Sen i nästa andetag börjar han prata om försäkringskassan....hur viktigt det är att jag informerar dem om hittan och dittan.....jag kunde inte bry mig mindre......försäkringskassan för fan...hur kan det va så jävla viktigt när människor inte mår bra?! Hur kan han ens inbilla sig att jag orkar ägna en tanke på DEM??? Komiskt eftersom min "diagnos" är att jag är alldeles för hårt belastad i min hjärna,att den fuckat up och behöver LUGN OCH RO....jag blir för fan trött i skallen bara av att se någon cykla förbi på vägen utanför....eller att telefonen ringer.....eller att jag måste "tänka" på vad vi ska äta idag.....de som lider av hjärntrötthet vet exakt vad jag pratar om och det borde väl läkaren också veta.....kan man tycka.

Min arbetsgivare sköter detta fan så mkt bättre än sjukvården kan jag tala om.De är superproffsiga och jag hade önskat att de fick sköta saken själva så hade jag mått så jävla mkt bättre.

What ever.....maken är iväg och slår den sista vallen.Sen ska vi försöka hinna åka till Käldhage och efter det till läkaren. Kan man bara få krypa ned under täcket igen?!? Nu blev den här dagen genast jävligt jobbig efter samtalet med läkaren i morse.....och jag vet att det är sinnessjukt mkt folk i stan och dit måste jag........suck😰

Vi får se hur det går. Nu ska jag åka till sis och äta frukost i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229