Lång tisdag

Började på akuten i morse vilket som vanligt tog mkt längre tid än jag tänkt....ingen är förvånad antar jag ;-) Inget ont i det för de sliter som fan och det kommer allehanda sjuklingar dit som kanske skulle varit på vårdcentralen istället....det var egentligen min plan men man vill ha misstänkta whiplash-skador på akuten och inte på vårdcentralen. Det var ingen fara, bara lite översträckning i muskler och senfästen som förmodligen kommer att släppa snabbt. Jag är inte yr eller mår heller inte illa längre så faran e säkert över.

Jobbade till 13 och när jag kom hem trimmade jag Lizza på ridbanan. I dag var hon en jäkla "alien"....hon kan ju vara det rätt som det passar henne. Hon jobbar superfint så där har jag inget att klaga på....däremot så laddar hon och plötsligt piper hon och trycker ifrån med att fyra fötter samtidigt från marken-APA...hahaha. Samtidigt KAN jag inte låta bli att skratta åt henne. Dock har jag fått ett knyck i ryggen sen krocken igår så jag ville inte åka rodeo idag ;-) 

Roxan har "hoppat" en hel bana med Ellen :-) Hon travade runt på sådär 8-10 kryss och efter de 3-4 första började hon fatta att hon skulle HOPPA över dem och att hon skulle galoppera efteråt...hahaha,sötunge :-) Hon var svinduktig och nu tror jag hon fattar att det är roligt också.

Maken piper från sängen att jag ska komma för vi ska spola tillbaka GW...hahaha. Ja vi får höras mer i morgon.

Kaatjiing ;-) 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229