Lever lite i fantasin....

Efter gårdagens underbara väder så har hjärnan jobbat upp en energi som redan då man kliver upp ligger på topp. Vaknade till +14 grader men som snabbt sjönk till +11 efter nån tim ;-)

Känslan i kroppen är att dagen kommer bestå av 48 tim och man kommer i princip hinna med 10 priosaker på listan....hahaha. Men efter en kopp kaffe och lite eftertanke inser man att den här dagen, hur underbart vädret än förhoppningsvis kommer vara, faktiskt inte kommer att innehålla fler ljusa tim än andra dagar ;-) Så de där 10 punkterna på prio-listan kommer troligen snabbt krympa till kanske 2-4 saker att hinna utföra ;-)

Men bara en sån banal sak att man är ledig förhöjer känslan i kroppen så att motivationen ändå finns där.

Maken for iväg(såklart) till Biltema och känner jag honom rätt så kommer han inte hem innan lunch....han ska "bara" som det heter. Han är expert på att köra "grann-rundan" som jag kallar det. När han e ledig så åker han runt på bygden som en gårdfarihandlare och pratar lite här, fikar lite där, hämtar en sak hos den, kollar läget hos dom......ja ni fattar ;-)

Under tiden är jag hemma och kommer på saker som vi behöver göra så när han sen kommer hem så har jag "bestämt" vad vi måste göra under dagen.....men han får skylla sig själv när han åker iväg...hahaha.

Visserligen krävs det inte att han e borta för att jag ska komma på saker att göra......det gör jag även när han e hemma ;-)

I dag har jag i alla fall bestämt att jag ska börja mäta ut vart stolpen ska sitta runt ridbanan. Det kommer troligtvis inte gå att få ned alla stolp eftersom berggrunden ligger för ytligt. Men det ska vi få hjälp med. Men alla andra stolp som GÅR att sätta vill jag ha ned i marken....man måste börja någonstans för annars kommer de ligga till nästa höst.....jag känner min make...hahaha. Inte att han e lat,tvärtom....men han ledord är "det gör vi sen" eller "vi gör så sålänge"..... ni fattar :-)

Jag fick en "skylt" av sis gubbe för nåt år sedan att ge Magnus.....

Den är SÅ bra och stämmer nog väl in på det flesta karlar ;-) Nej jag är inte det minsta "missnöjd" med min gubbe. Jag bara belyser våra olikheter :-)

Upptäckte igår att veckans övningar lämnat spår efter sig......

Det lilla missödet med fingret jag fick i ögat satte sina spår ;-) Hoppas inte det blir större än så bara.....berättar man vad som hänt så låter det ju löjligt....hahaha.

Nu ska jag hoppa i kläderna för det e tomt i kaffekoppen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Åh jo det känns verkligen igen 🙈
nouw.com/fia_jungdalen
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
åh jo , det känns verkligen igen 🙈
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229