Litar på matte

​I går kväll när jag skulle ta in hästarna var det inte som vanligt.....

Jag fodrade ute-hästarna så att de kunde äta under tiden jag tog in de andra.Tina tar en evighet på sig att äta så henne får man ta ur hagen för annars kastar sig matvraket Guiness över hennes krubba ;-) Hur som helst så regnade det ju i går kväll och hästarna var en aningens uppspelta. Tina skakade i hela kroppen och jag funderade på om hon frös eller bara va "stissig"......varken Frieda eller Guiness skakade. I alla fall fick hon stå och äta under tiden som jag tog in de andra......eller FÖRSÖKTE ta in de andra ska vi nog säga ;-) Dollar kom efter en stund när jag ropade men sen va det stopp.....Lizza och Roxi tvärvägrade att ens komma i närheten av ledet?!? De travade runt med långa halsar och fnös längst bort. Jag ropade på Lizza och hon kom ju ned en bit och ställde sig och glo på mig med svanhals. Jag funderade på om det var något särskilt jag hade på mig som skrämde dem eller att de inte såg att det var jag men så verkade det inte vara. Jag hämtade en höpåse och då kom Lizza närmare men nappade åt sig 3 strån och skenade sen iväg. Och eftersom Lizza inte tordes komma ända fram så tordes såklart inte Roxi heller....;-)

Till slut tröttnade jag och hämtade Lizzas grimma och ledde in henne...DÅ tassade hon med bakom mig men va rejält uppskakad....sen fick jag gå ut en gång till och sätta på Roxi grimman och då följde även hon med in. Fattade inte vad det var som skrämde dem så himla mycket för jag kunde inte se nåt alls....men till slut kom jag på vad det va....hahaha....Magnus hade ställt ett oljefat inne i Äpplehagen som han eldade i....det rök lite ur det och sen va det ju skymning dessutom ;-) I morse va det inga som helst problem att ta ut dem i alla fall så de tycks ha glömt den farliga tunnan ;-) Knäppa hästar ;-)

Idag har jag varit en snabbis på Dahrves med Ann. Hon skulle kolla efter websters och lite annat. Jag "lyckades" hitta ett anatomiskt nackstycke...hahaha, men det var bara en hundring så inget djupt hål i kassan direkt ;-) Sen köpte jag Arnika för det e nästan slut.

Nu väntar jag på att det ska bli sol som utlovat....vi får väl se om den kommer ;-) I morgon e det full dag,likaså på Onsdag och Torsdag......jag som lovade ;-) Ja men så är det,jag måste anpassa mig efter andras arbetstider och då blir det så att dagarna blir fyllda. Hade nog egentligen varit bättre att hämta foder idag då jag inte har annat istället för i morgon då vi har och göra ändå ;-) Men nu blir det såhär i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229