Lite av allt

Nej jag städade inte syhörnet igår...däremot sydde jag lite pannband och gjorde charms men jag väntar på lite saker för att kunna göra fler. Vi kollade film/tv men till slut tröttnade jag på min snarkande make som låg bredvid mig i soffan.....kul att kolla film när han ligger och snarkar hela tiden...NOT.

I dag däremot har jag ,förutom att jag gjort stallet och ridit, putsat alla träns....vilket är några stycken....tror det är 8-10 st. Fint blev det och nästa steg är att städa sadelkammaren,eller rensa först och få lite ordning.

Nu ska jag vika tvätten sen sådär 2 veckor tillbaka. Magnus har precis varit hemma på lunch och vi pratade om att....typ vända upp och ned på hela huset. Saken är ju den att det är väldigt mkt som inte är "färdigt" som ska renoveras. Men nu har vi bestämt att vi först av allt ska göra ett badrum nere och behålla det uppe som bara en dusch. Nästa steg blir att flytta sovrummet till andra sidan där vi egentligen planerade att ha vår walk-in-closet men vi kom på att det är svalare på den sidan så vi flyttar sovrummet dit.

Mycket handlar om att få den berömda tummen ur.....det är fortfarande så himla mkt som dagligen måste fixas på gården och vi jobbar ju heltid båda två så när fasiken ska man hinna liksom?!? Well......

Lizzan har fortfarande "vind i manen" men var betydligt lugnare idag.Dock är det ingen strålande idé att hon vilar 2 dagar i rad.....denna vecka får hon nöja sig med vila var 3:dje dag och sen ska hon igång igen. Orkar inte sitta på en tickande bomb varenda dag.

På vägen hem hoppade jag av en bit hemifrån för att öppna ett av leden till en sommarhage som vi rider genom på vintern. OCh i fall JAG inte öppnar den så kommer den ALDRIG att bli öppnad för de andra som rider där skiter fullständigt i det.....då rider de hellre på vägen. Men NU kommer de att rida genom hagen kan jag lova 😉

Men det var inte så långt hem så det var helt ok. Jag kommer ju inte upp igen som ni vet om det inte finns en tillräckligt hög stubbe/sten vilket det inte gör där. Lizza verkade tycka att det var mysigt att traska bakom matte i alla fall😃

Jag måste ju vara den absolut sämsta fotograf som går att uppbringa....alla kategorier....hahaha, varenda foto på Lizza ser ut som att hon har 8 meter långt huvud och en pygmékropp. Just nu ser hon faktiskt ut som ett gotlandsruss,hon är SÅ himla lurvig och sen får hon sådär söt mule som russen har😉

Efter årsskiftet ska hon klippas,badas och friseras i svans och man så hon ser ut som en riktigt häst igen.Men jag inbillar mig att det är lika skönt för henne att fluffa runt i vinterpäls och leriga öron som det är för mig att hasa runt i mysbyxor och en oversize-tröja här hemma.....hahaha. Hon är i alla fall fortfarande fin i kroppen och har inte tappat något direkt faktiskt. Har försökt att lägga på henne några kilo men hon går inte upp så vad gör man. Hon är ju absolut inte smal/mager men jag tänkte att det var bra tt ha några extra kilon när man ska omvandla det till muskler.

I kväll är vi tvungna att åka till människobyn(fy faaaan) för sen jobbar jag varje dag fram till julafton.Iofs ska vi inte direkt handla julmat men mat måste vi hur som helst ha.

Nu ska jag fortsätta att röja här inne....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229