Lite av vart

Vaknade före 06 i morse men gick ut och la mig i hängmattan nån tim till.Vid 7 fick hästarna frukost och sen satt jag och mös ute i 2-3 tim innan maken iddes komma upp ;-)

Ja råkade nämna nåt om att vi faktiskt MÅSTE köra ur liggahallarna för viken gång i ordningen vet jag inte och förväntade mig inte direkt nån raketreaktion.........men plötsligt studsade maken upp och försvann och ytterligare några minuter senare kom han brummande med grannens scheffield . Jag fick rusa ut och ta in Aggish och Baggis och sen va det full rulle på gubben.....hahaha. Han tömde båda ligghallarna på 1 tim så man kan ju fundera lite på varför vi inte kunnat prioriterat det tidigare men nu är det klart i alla fall :-)

Vi åkte till Klinte och handlade lite frukt och vidare till skogen och fyllde vatten. Sen upp till sis och där slappade vi några timmar vid poolen.Sis va inte hemma men hennes gubbe va det så vi fikade lite innan han skulle iväg och jobba. Själva fluffade vi runt i poolen en stund och la oss sen att torka och sova i solen. Skööönt :-) Jo vi åt ju fruktfat också så klart......det var ju därför vi åkte och handlade.

Nu i kväll har maken hämtat vatten till hästarna i tanken och även kopplat på ett nytt vattenkar i andra hagen så från och med nu sköter sig all vatten med automatisk påfyllning,perfekt för då vet vi att de aldrig någonsin kan stå utan vatten :-)

Nu ska vi krypa in i sovrummet och kolla film eftersom det är enda stället där det är behaglig temperatur.

Kaatjiing :-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229