Lite fredag....;-)

Det blev sent hem i går efter att jag hälsat på Rox. Hon har det fantastiskt bra och det syns låååång väg att hon hamnat precis rätt. Mkt aktivitet och mkt att titta på gör henne mentalt tillfredsställd.

Va förbi sis snabbt för att hjälpa henne ta in hästarna men det hade hon redan gjort när jag kom.

Vaknade visserligen utsövd men jag har nog ont i alla kroppsdelar idag?!? Har fått nåt jäkla nackspärr som jag gått med i 2 dagar nu. Har linimentat men det vill inte ge med sig helt. Men det brukar ordna till sig när jag fått göra stallet ;-)

I dag rider jag båda själv och Biggis ska trimmas medan Aggish ska klättra. Jag ska ta Mermit och se om jag kan snitsla upp en ny ridväg också.Vi får se vad jag hinner med. Maken fortsätter jobba halvdagar så vi får se vilken aktivitet det blir i eftermiddag när han kommer hem.....;-) Han fick tag i klinker till foderkammaren som ska byggas om......om det nu blir så vet jag inte. Men nu finns det i alla fall klinker till golvet.

Maken hittade en cool växelsspaksknopp till Kermit igår när han va på Biltema ;-)

Passar bra på monstret ;-) Gillar ju inte att det är "tum-gas" på 4-hjulingar". Alla säger att det är av säkerhetsskäl och JA....jag fattar det men för mig blir det inte så...........det blir väldigt ryckigt och orytmiskt att köra med tum-gas för min tumme fungerar inte riktigt som den ska. Jag har ju kört hoj hela mitt liv så jag är rätt övertygad om att jag klarar av att köra en 4-hjuling med handgas ;-)

Oavsett det....den tar sig ju superbra fram överallt vilket såklart är vitsen med en 4-hjuling ;-) Så den passar perfekt att döna ut i skogen med och leta ridvägar :-)

Nu ska jag ta en knäcka och kaffe och sen göra stallet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Fyrhjulingar ett förjävla bra fordon 👍 däremot skulle jag aldrig vilja ha handgas på den , tänk när man ska klättra i brant terräng och du måste använda båda händerna för att hålla fast ordentligt . Då är det inte lattjo om man gasar iväg av misstag , samma med snöskoter .
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229