Lite nytt

En sväng till byn fick det bli under tiden som vädret drog över. Biltema och äta den obligatoriska korven ;-) Biltema är ju ett riktigt "pensionärs-dagis" :-) Kanonställe för att pensionärer att träffas och fika billigt,superbra :-)

Jula blev det också en sväng, Jysk och sen Granngården. Jo Dahrves också och där köpte jag 2 flugpannband,2 flughuvor och ett par joddisar.

Sen hem och rida Biggi.......den där killen säger jag bara....hahaha. Han fegar ju så förbannat så jag kan egentligen bara skratta åt honom ;-) Vi traskade en bra bit ned mot hygget och sen hoppade jag upp.Då tordes han gå 4 meter och sen va det skiiitläskigt igen. Fick sitta av och gå en bot till och sen hoppa upp igen och då gick det bra resten av vägen. Dock va han superspänd och svävade en bit över marken men slappnade av efter ett par km. Sen kom den där underbara killen fram, han blir så härlig att sitta på och han bara matar på. Jag får helt enkelt traggla med honom tills han känner sig säker igen att gå ut ensam. Vissa hästar tar väldigt illa vid sig om ryttaren ramlar av och Biggi blev verkligen osäker efter att Elin ramlade av. Det var likadant med Dollar när han va 3-4 år och jag åkte av honom i skogen. Han fick ett halvt ton snö på rumpan som ramlade från en gran.......sen blev det rodeo och jag hamnade i en snödriva....sen skenade han hem. Efter det hade jag alltid problem att få honom hemifrån. Jag fick antingen gå med honom, ha hunden med mig eller så fick maken följa med den första kilometern, sen gick det bra. Men det satt i ända tills vi flyttade upp hit till Runne,då började han klara av att gå ut ensam i skogen. Att ramla av i sig är inte problemet,däremot om man tappar hästen så den får springa hem ensam utan ryttare.

Hur som helst, det löser sig med tiden ;-)

Nu har vi precis fått i oss lite mat och jag ska hoppa in i duschen innan jobbet. Gör sista natten i natt och är ledig Lördag-Söndag......weeeiiiii så FÖRBANNAT skönt :-)

Linda rider Rox i morgon och jag får se om jag orkar kliva upp till 11 då hon kommer. Beror på hur mkt vi har på jobbet i natt.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229