Lite raskt......

Det blir ett lite snabbt inlägg. Har varit i byn i morse på "möte"-bra möte ;-) Sen hem och dona lite och satt upp lite hängare m.m. på den nya väggen in till sadelkammaren.Maken har varit uppslukad av källaren kan man säga ;-) Det är den där installationen som pågår till värmesystemet och en massa el till den.

Tog en sväng med Kermit och kollade en eventuell ny ridväg. Ska utforska den mer i morgon så man verkligen kan komma vidare på den.

Sen har lena vart här och fikat en sväng på kvällskvisten och efter det kom Elin så vi kunde rida ut tillsammans. Hon red Aggish som skötte sig exemplarskt idag och det är helt nderbart att det blivit svalare och att det därmed blivit mindre flugor!!!

Biggen var rakt i steget idag ;-) Inte alls hetsig eller så men rakt och framåt :-) Känns som han börjar tala om att "nu e jag lie starkare så nu kör vi på" ;-)

Nu på kvällen va jag förbi sis en sväng eftersom Linda och Stånk är där och hälsar på, ska dit i morgon också och umgås innan de återvänder till Stockholm.

Har precis släppt ut Aggish och Biggis i hagen för natten. Klart och +12 grader i natt duger för dem att gå ute i ;-) Lilla Biggisen villade bort sig lite när de skulle gå så han hamnade ute på gårdsplanen alldeles ensam.Där stod han i mörkret och undrade vart han skulle ta vägen....han brummade lite och sen fick han syn på ledet till hagen så då traskade han bort dit och gick in i hagen själv. Söt-Göte :-)

I natt planerar jag att försöka sova oavbrutet.........vilket jag inte gjort på....typ 15 år(det är sant) så vi ska se om det går. Det är en stor orsak till att jag blivit hjärntrött, det hjälper inte att jag sover 10 tim om jag aldrig sover mer än max 1 tim i taget.....;-)

Så nu hoppas jag att åtgärderna ska hjälpa mig att sova HELA natten ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer