Lite stallmöte och träning

Vi började med ett stallmöte på morgonen. Lite småsaker jag tog upp för allas trivsel och för att det ska fungera.Efter det åkte jag till ridbanan och byggde inför kvällen....phu så varmt det var. Detta var planen för dagen. Liten evighetsbana. Lade in markbommar på det ena hindret både före och efter för att få dem att hoppa upp sig lite.

Resten av dagen chillade vi i skuggan....;-) Handlade lite,fodrade på skogen och sen lite middag innan träningen. Lilla Mu hoppade som en gud. Lizza hoppar alltid bra oavsett resten men fasiken va hon slog mot skänkeln?!? Fick henne inte att svara riktigt vilket påverkade kvalitén på sprången såklart.....i övrigt kändes hon superfin. Kände igenom henne när jag kom hem och hon är superspänd i rumpan...eller rättare sagt i korset så det blev liniment och idag blir det massage och Biolight. Linda ska rida idag och Lizza ska joggas och bara försöka få ur henne muskelvärken.

Haha, ja jag skulle byta vatten i hagen och fixa till vattenkaret som stod lite fel så jag kröp under tråden.....ni vet hur extremt rädd jag är för eltråd.....så jag kröp som en mask under tråden men lyckades tydligen ÄNDÅ snudda vid den med ryggen....alltså på riktigt?!? Hur kan el ge en sån effekt? Det var som att få en hästspark i ryggen och jag fullkomligen flög ut på mage bredvid vattenkaret....hahaha, sicken jääääkla smäll säger jag bara. Jag kan inte påstå att det direkt gjorde "ont" men det e ju förbannat obehagligt ;-)

Ja det visar i alla fall att det finns ström i tråden...hahaha.

I morse var Per igång igen och nu kör han för full på ridbanna :-) Det som kommer att dra ut lite på tiden är att han som ska köra hit stenmjölet har semester 2 veckor till ;-) Men skit samma, nu är det nära ändå :-)

Nu ska jag ut och ta hand om min lilla prinsessa :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229