Lite värmebölja..........

Ja nu får vi så vi tiger ;-) Värme så man håller på att smälla av......Linda red dressyr i dag och jag vaknade lagom tills hon var tillbaka. Trodde nästan hon skulle tuppat av på vägen hem men det hade gått bra eftersom det blåser en del på ridbanan på Mafrids.

Linda var jättenöjd och dessa lektioner är bra för hon märker snabbt vad som fattas och vad hon måste jobba på för att få Lizza i arbete. Lizza är expert på att "smyg-maska" om man inte kan henne utan och innan. Både Ellen och Linda har nog fått märka det med tiden ;-)

Felicia var också här idag och red Dollar i värmen...att de ens orkar...puuh ;-) Felicia hade Emils syrra med sig så vi pratade lite ditt och datt om hästar hit och dit.

Roxan är tömkörd och hon går från klarhet till klarhet :-) Hon är som en liten godis-pralin lilla Roxan ;-) Otroligt klok i skallen men har ändå mkt "vind i manen". Återigen svårt att komma vidare utan hjälp men jag skyndar långsamt och laddar för semestern då jag kan lägga lite mer tid på henne.

Sytt lite pannband en stund nu på kvällen.Det e så himla rogivande men det tar tid. Men en stund till så e det andra klart som är beställt. Jag har ju faktiskt sytt ett nytt till Lizza också och har ett till på gång ;-)

Ja nu är det "bara" två nätter kvar innan jag e ledig. Går av fredag(sovdag) och sen e jag ledig 2 dagar. Sen kommer YTTERLIGARE en skitvecka med 4 nattpass i rad.....jag måste verkligen haft hjärnblödning när jag lade schema sist......;-)

Nu in i duschen och sen jobb....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer