"Livet" återvänder............

Fredag och ledig :-) En helt magiskt väder med +9 grader. Vi började med att tömma båda lösdrifterna och fylla spån där och från och med nu SKA det mockas i den stora lösdriften VARJE dag....det har slarvats med det ;-) Den lilla håller sig fräsch och där behövde vi bara köra ut massa mög som låg vid ledet och runt där,lera och gammalt hö. Vattenkaret tömde jag och skurade ur så nu är det också fräscht. Sen åkte vi ned på Änget och sågade ned några träd att lägga ut i hagarna vilket är väldigt uppskattat. Såg att björkarna redan fått "musöron" och det är kanske lite tidigt i Februari ;-)

Sen red jag Biggi på en roadwork.Gäller att passa på när grusvägarna är super och få lite kondisträning på dem :-) HAn va lite spökig men inte mer än vanligt ;-) Märks att det tar på honom efter några km,inte så att han blir trött men han tycker att det blir jobbigt och vill gärna börja springa istället ;-)

Efter det fick de lunch och även jag i väntan på att de skulle äta upp. Åkte till Klinte och handlade samtidigt och när jag kom hem hade maken åkt och de hade ätit färdigt. Maken åkte till fastlandet med några kompisar på nån motormarknad så jag hade ett HELT dygn för mig själv :-)

Aggish var däremot inte alls på humör att bli riden........han motionerade i 20 min i hagen i trav och galopp innan han gav sig och lät mig komma fram ;-) Han var pissblöt och alldeles löddrig under täcker så jag fick för mig att rida barbacka istället. Han hade iofs fått sin motion men han behövde ju "skritta av" och det gick inte att lägga sadel på honom när han va så blöt. Så för första gången på säker 20 år så red jag barbacka....hahaha. Det kändes verkligen att man inte gjort det på länge ;-) Men det gick bra och vi tog en 30-min runda så han va torr o fin när vi kom hem.

Sen kände jag att det var något jag skulle göra men jag kom inte på vad det var. Jag gick runt och kollade och plötsligt kommer ett sms "Är du på G? Mvh massören".............och då va klockan 16.10..........weeiiii det var ju DET jag skulle göra,jag hade ju bokat massage kl 16.00!!!!!!!! Shiiiiit också!!!!! Jag fick ringa och ursäkta mig men det va inga problem för hon hade ingen inbokad efter mig så om jag kastade mig i bilen och kom direkt så funkade det ;-) Nu har jag ju bara 7-8km dit så det gick fort. Superskönt och lite "aj" men perfekt att avsluta dagen med :-) Hästarna fick 17-mat och jag landade i soffan med 3 hundar på magen ;-)

Där tillbringade jag resten av kvällen med avbrott för nattning av hästarna ;-) Några sånna dagar med egentid är så välkommet.Dock är det sällan jag får det,sådär en gång vartannat år.Min make är inte direkt den där människan som drar iväg på saker eller spontant gör något ;-) Han är hemmakär och stannar gärna i trakten.Jo han kan åka på fest en kväll men då kommer han ju hem sen och ni vet hur kul det är att sova med en berusad person............det luktar sprit och de snarkar hysteriskt....;-)

I dag har jag en del att göra. Ska ju ha Info-träff kl 14.00 så jag måste hinna med stallet och rida innan dess.Så nu får jag sätta fart ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229