Liza kommer.........

Nu har jag pratat med Liza Öjetoft, sadelutprovare för ErgoX2 tillika hopptränare, unghästutbildare m.m.

När hon var här i somras så pratade vi lite löst om att hon skulle komma tillbaka för att ha en träningshelg. Nu har vi bestämt att vi kommer att ha det i slutet av våren,oklart datum.

Liza är en sund och skarp ryttare med bra träningstänk. Jag hoppas att det finns intresserade på ön även om det väldigt ofta kan vara lite trögt med ryttarna här nere....hahaha.

Vi får se men det kommer att bli en jäkligt rolig träningshelg och säkerligen chans att få prova ErgoX2-sadlar om man är i sadelköpartankar. Jag ska i alla fall prova en Salmiak (dressyr). För mig känns det som att jag aldrig mer kommer att rida i någon annan sadel än ErgoX2. Jo så säger många när de köpt en sadel de gillar......men faktum är att jag ridit i de flesta sadlar och ALDRIG har jag suttit så bra och fått en så bra känsla som i denna sadel!!! Halleluja...hahaha men det ÄR sant.

I alla fall, det blir 2-3 dagar där man kan både markarbeta-tömköra och hoppa oavsett vilken nivå man ligger på. Vi har en stor fin sandbana och bra utrymme för framridning och även gott om hindermaterial. Ska bli skitkul 😃

Funkar det bra och om intresset finns så kör vi en uppföljare senare under sommaren. 

Men INNAN dess ska vi köra P&J och även P&R i vår så här kommer hända en del framöver😉

Kaatjiing ;-)

 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229