Lördag

Orkade inte skriva i går kväll. Gårdagen var inget speciellt så mer än att jag fixade och donade i stallet. Nu funkar det ju så att när jag väl är ledig så måste jag göra alla saker som jag inte hinner i veckorna ;-) Har flyttat om lite hängare i sadelkammrarna och lite annat.Maken satte upp ett element som länge stått mot väggen i min sadelkammare. Rox hade sin vilodag i går istället för i fredags. Hon skulle vilat fredag men Ellen red inte på torsdagen så då flyttade jag vilodagen från fredag till Lördag. I dag ska Anna och jag ut en sväng i skogen. Men först ska de verkas,de som kommit hem från skogen i veckan. Ska bli intressant att se vad Dollar tycker om att få komma ut i skogen igen....det var ju senast i......April eller nåt ;-)

Men först ska jag iväg till en elev vid 10 och sen "städa av" stallet och efter det ta en fika med sis.Hon sms:ade mig igår och ville att jag skulle komma förbi.

Sen kommer som sagt hovis och verkar och sen ska vi rida så dagen kommer att bli full troligen ;-)

Måndag o Tisdag får tjejerna sköta stallet eftersom jag är på fastlandet med Curre (sis häst).Han ska till tandläkaren i Söderköping. Jag kommer hem till Onsdg då Lizza ska kollas igen.Hoppas nu att hon är ok. Men hon känns fin och jag kan inte känna att hon går ojämnt i alla fall.

Jo Anna ja....hon ska rida Dollar framöver i skogen. Hon har redan varit här 2ggr utan att fått rida. Känns som hon är en sån där rejäl hästtjej som inte är rädd för att hugga i och som är ordningsam :-)

Jo i natt som va sov hästarna inne.Det var iofs inte dåligt väder men efter att de stått i grisregn i 1 vecka i sträck så kände jag att det var dags för dem att få sova inne i lugn och ro en natt. Så in med dem och det tog väl sådär 10 sekunder innan Dollar började reta Lizza så hon höll på att bli tokig ;-)

Så jagkom på en ny lösning....Guiness får byta box och stå bredvid Lizza och Dollar får stå längst bort i sista boxen. Plötsligt blev det helt stilla och alldels lugnt i stallet :-) det var nog där Dollar skulle stått redan när vi flyttade hit med facit i handen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229