Löshoppande galning.....

Igår åkte jag,Lena och Biggi iväg och löshoppade. Ridhuset vi åkte till var extremt litet och underlaget tenderade till att släppa lite så vi fick försöka hålla ned tempot på Biggi så gott det gick.....vilket tog ett tag.

Efter att jag ledde fram honom ute samt värmde honom inne i ridhuset så fick han trava över bommarna i båda varven inledningsvis

Sen fick han hoppa igenom serien ett par gånger på låg höjd. Han har inte hoppat på minst 1 år så det var inte frågan om höjdhoppning. Jo jag har löshoppat honom ett par gånger det senaste året kom jag på nu ;-)

Men Biggi tyckte att det var himla roligt och fart är ju hans varumärke så han tog serien på studs........till mattes förskräckelse.....vi försökte få ned tempot på honom och till sist lugnade han sig tillräckligt för att hoppa hela serien klokt ;-) Filmerna är de sista sprången och höjden ligger bara på runt 1 m.

I dag har jag haft en eventuell medryttare här som provat Guiness. Hon verkar vara intresserad och vettig så det kan nog bli bra med henne och Jossan på Guiness :-)

Aggish var däremot föga imponerad eftersom det började regna precis när vi kommit iväg från gården....han gick med nosen mellan knäna och sin vanliga "spanska skritt" så turen blev inte jättelång. Hon fick testa Guiness en stund på ridbanan också för att känna på hans galopp. Hon ska rida med Jossan på Onsdag så då lånar hon Röskva och Jossan rider Guiness.

I dag är en mindre bra dag och tankarna snurrar....som det gör ibland. Jag är lite less, lite omotiverad(för att jag är less), omotiverad på jobbet för varenda människa är antingen sjuk eller så är de på utbildning.....ibland känns det som att det bara är jag som jobbar ;-) Men så är det inte såklart. Men det är många som är borta på utbildning och jag skulle också vilja gå en lång utbildning och få lite ombyte från jobbet :-( Men jag vill ju inte gå utbildning bara för sakens skull, jag vill ju i så fall gå en utbildning som jag VILL gå.....;-)

Nu sova, i morgon jobba.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229