Lösningar funkar sällan länge..........

Jaoop, idag var vi i ridhuset. Jag tömkörde Biggi..........eller försökte tömköra ;-) Anna red Rox vilket gick mkt bättre än det gjorde för mig. Det var kaos i ridhuset, Biggi fick härdsmälta på härdsmälta och till slut gav jag upp för det var alldeles för mkt hästar där och jag va rädd och han skulle land PÅ någon annan häst i alla sina glädjeyttringar ;-) Vi var 4 där samtidigt varav vi var två som tönkörde/longerade.....och sen kom det 2 till och sen 2 till......jag kände (helt utan att någon sa något) att det var dags att avsluta ;-) ....det är ju inte särskilt stort ridhus heller ;-)...........och sen säger folk att det inte behövs ett ridhus till här i trakten ;-) Jag kan tala om att om vi byggde ett ridhus så hade det varit fullbokat. Så nu får man nog boka om man ska kunna rida där för annars riskerar man att det är 6-7 hästar där samtidigt. Sen fick jag höra idag att det är "uthyrt" på vardagarna på förmiddagarna till en travtränare som motionerar sina hästar lösa......och det är dessa tider som jag ofta kan åka dit. Ja så länge varade den lösningen och den glädjen över att ridhusproblemet löst sig i vinter......nä för det hade det ju inte ;-)

Aggish är mkt bättre vilket känns skönt.Däremot var han inte så nöjd över att det snöade idag......det pickar ju på hans nos ;-) Så han stod i ligghallen hela dagen idag för att komma undan.

i morgon rider Elin Biggi. Planen var att köra henne till ridhuset men hon orkade inte komma så tidigt så hon ska rida ut istället. Förhoppningsvis har den lilla skit-snö som ligger nu (läs blask) försvunnit så det inte blir styltor på honom.

Rox får vila i morgon för jag behöver hjälpa till att sätta gipsskivor och sen jobbar jag på kvällen. På Måndag ser det ut att bli bra väder,dock jobbar jag dag och hovis ska komma på morgonen kl 09.....hoppas på att han kan byta dag för det blir alldeles för roddigt för maken att släpa hästar ut och in,på/av med täcken och benskydd...så det är bättre hovis kommer när jag är hemma. Han har ju sms:at mig flera gånger och bytt tid så nu får han va lite flexibel ;-)

Maken ska laga mat i kväll(ovanligt hahaha) men han verkar "hemlig" så jag vet inte riktigt vad han hittat på....;-)

Sen ska vi bada också och sen blir det soffan :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229