Luddbralla..........

Hur är det ens möjligt att päls kan växa ut så fort?!? Lizza klipptes 9 September och hon har fasiken full vinterpäls IGEN?!? Så nu måste jag klippa henne denna vecka och helst i morgon innan träningen.....hennes gos-mys-täcke kom idag också ;-) Så vi får se om jag hinner klippa i morgon efter att sis varit här.Vi ska ta en fika och bestämma vilka dagar vi ska va på Friends i November :-) Jag känner inte alls att jag behöver se ALLA föreställningar....ponnygalopp-islänningar-hundtävling-ponnytrav....osv. 

Jag ser gärna vissa dressyrklasser och såklart alla hoppklasser(även ponnyklasserna) men sen ska vi hinna med att gå runt på mässan också :-)

Fick precis mail av Hanni. Hon undrade om jag planerat att det ska vara någon hoppkurs här hos oss i sommar...hahaha, hon känner mig rätt bra ;-) Jo det hade jag tänkt.Frågan är vilken instruktör/tränare vi ska försöka få hit. Jag vill fortfarande ha hit min gamla tränare EG Haking. Nu är det ju "100 år" sedan jag tränade för honom men jag gillar hans koncept och jag vet att han är duktig. Det var ju på gång redan för några år sedan men då krossade jag ju fotleden och sen fick jag diskbråck.....dessutom har vi mkt bättre förutsättningar nu med egen ridbana och eget hindermaterial. Det finns plast för trailerparkering och det går till viss mån att stalla hästar också om det skulle behövas.

Jag ska ta kontakt med honom och se hur han bokat sommaren med sina kurser. 

Gå in och kolla hans hemsida http://www.haking.se/

Jo va nere och skulle kolla på hoppträningen...nu var ju inte Hanna där eftersom hon tränar på Måndagar....hahaha.Men det var ett gäng ponnisar som jag glodde på en stund-sötisar ;-) Sen har maken fixat käk såklart och nu har man paltkoma....IGEN ;-) Ska hoppa in i duschen och dra till jobbet nu....i morgon e jag ledig :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Liv,
Härlig blogg du har!!
livsmode.devote.se
Agneta
,
EG Haking måste vara samma som hade Säby Gårds Ridskola när jag bodde i Jakobsberg på 70-och 80-talet. Vi hade mycket kul tillsammans och han fick tom mig att hoppa en terrängbana på en av ridskolans hästar. Om du får hit honom kan du väl säga till så jag får säga hej! //Agneta
Agneta
IP: 82.99.3.229