Lugnet före stormen

Det är storm på väg till ön och det märks för det var så stilla både i går och i morse.....fan va jag hatar dessa stormar som plågar oss på höst och vinter.....man kan inte sova klokt och man vet inte vad som står kvar när man kommer ut på morgonen. Sen går det inte att rida om det är ordentligt storm. Vi får se hur många sekundmeter den bjuder på denna gång ;-)

I går klättrade Agge. Det är sån skillnad på honom nu, hur han rör sig och hur han känns. Han är ju pigg som fasen och väldigt tittig men frånsett det så arbetar han riktigt fokuserat då jag ber om det. Klippte ju honom i fredags så han var ju inte mindre pigg igår ;-) Träffade på 2 ponnisar i skogen igår...eller det va väl Islänningar men det är ju ponnisar det ;-) Det tyckte Agge va vääääldigt märkligt med så små hästar. De var ute och gick med sina hästar och sen en lös hund men den verkade inte alls bekymra Agge. Däremot ville han gärna veta VART i skogen ponnisarna befann sig så han fick det lite körigt när de gick åt andra hållet.

Vi fick undan alla hinder och bommar från ridbanan i går också. förhoppningen är att det ska bli något varmare så att det tinar på ridbanan så vi kan slänga på salt. Det flöt ju bort under de 3 månaders regn som vi haft....

Vinterförvaring ;-)

Vi va en sväng förbi Mårten och Amanda också.Mårten fyllde år i går så vi fikade och åt lite tårta under tiden som vi diskuterade Kvarka....hahaha...trevligt samtalsämne ;-) Vi kollade in deras skrittband också. Är det någon som verkligen behöver ett skrittband så är det dom så det kommer spara MASSA tid för dem.

När vi kom hem packade jag de sista höpåsarna och vagnen för kvällen och Curre sitter alltid på höbalen och "smyger".....han väntar tills man kommer tillräckligt nära och då flyger han på en....eller han hoppar upp på huvudet på en och sen ska han sitta där och mysa och kurra under tiden man packar påsar...skitunge ;-)

Hann med att laga lite täcken också. Bytte spännen på ett av mina men sen lagade jag några täcken åt Lena också. Och där hittade jag en mus i papperskorgen?! Död såklart men jag fattade inte riktigt hur han kunna dö där men sen kom jag på att han antagligen inte kunnat komma upp.....stackarn....men för mig är möss skadedjur även om de e söta ;-)

Kvällen avslutades med bad och middag....och en make som somnade i soffan innan filmen ens kommit 5 min in i handlingen.....ja det e inte lätt att vara gubbe ;-)

I dag får vi se, kanske att jag får med mig maken ut på Guiness.......beror ju lite på väder och vind ;-)

Nu stalltjänst ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer