Lycka 😁

Ibland har man medvind i det man gör. I gĂ„r var en sĂ„dan dag :-) TĂ€nk sĂ„ himla lite som krĂ€vs för att man ska Ă„terfĂ„ lite ”syre” i tillvaron :-) Sol hela dagen och inledningsvis var frustrationen pĂ„ topp eftersom jag satt pĂ„ jobbet
.hehehe. Men jag slutade 15 sĂ„ det var pĂ„ tvĂ„ hjul hem och svida om klĂ€der för stallet.
Planen var att konditionstrÀna Biggi och tömköra Aggish och tro det eller ej sÄ höll planen hela vÀgen :-)
Biggi var fin som snus och tyckte till en början att det vĂ€l Ă€ndĂ„ va lite onödigt att gĂ„ ut ENSAM i skogen
.det fanns en hel del farliga saker förmelade han
hahaha. Söta underbara Biggi :-) Men han Ă€r SÅ himla tillitsfull och jag tror jag skulle kunna övertala honom till mĂ„nen och tillbaka om sĂ„ krĂ€vdes. Han Ă€r superspĂ€nd och darrar i hela kroppen nĂ€r det Ă€r lĂ€skigt men sen vĂ€nder han pĂ„ huvudet och puttar pĂ„ min fot och kollar att jag VERKLIGEN kommer att rĂ€dda honom om nĂ„got farligt kastar sig över honom ;-) Och det gör jag ju sĂ„klart :-)
Dock Àr han vÀÀÀldigt laddad och jag lÀngtar efter att underlage ska mjukna liiite sÄ vi kan börja cantra ordentligt.
Helt underbart att fÄ rida i eftermiddagssolen Àven om den var pÄ vÀg ned. Hann i alla fall ut sÄ jag satt pÄ Biggi 14.08 ;-)
Ja sen hann det bli mörkt innan Biggi var klar med att spola ben och allt annat sÄ han fick vara kvar inne eftersom kl ocksÄ va matdags. HÀmtade in Aggish sÄ han ocksÄ fick Àta under tiden som jag mockade och fixade annat. Sen tömkörde jag honom. Ridbanan var faktiskt riktigt bra :-) KÀndes nÀstan som att gÄ pÄ fibersand ;-)
Aggish va sĂ„ fin Ă€ven om han nu inte jobbat pĂ„ 1 vecka. Han ville springa ifrĂ„n jobbet lite i början. Han har sitt issue med munnen och igĂ„r tyckte jag att jag kunde lokalisera det till att det mestadels kommer frĂ„n höger sida. Ska be vet komma och kolla igen. Han Ă€r ju kollad men ja
..vi fĂ„r kolla igen helt enkelt.
Maken kom sen ut i stallet och undrade nÀr han skulle laga mat ;-) Han frÄgade om jag va klar till 19.30 och det fick han ok pÄ ;-) 19.29 kom jag in genom dörren och maten stod pÄ bordet :-) BÀsta gubben ;-)
I dag blir det samma som igÄr,alltsÄ jobb till 15 och sen hem fort som bara den. Aggish ska ut i skogen och Biggi ska tömmas pÄ ridbanan. Hoppas pÄ lite sol i dag ocksÄ :-)
Kaatjiing😎

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229