Magisk måndag

Har haft en helt underbart magisk förmiddag i stallet idag,alldeles ensam och bara pulat runt för mig själv i solen.

Liza har gått en joggtur för att få bort lite träningsvärk(som hon inte hade)och va verkligen en good feeling-häst idag. Inga utbrott eller annat skit som det är annars.....några små "är-du-vaken-matte"-skutt men det är helt ok för min del ;-)

Vi trav-joggade ett par km och sen fick hon galopparbeta i lite större galopp och sen i lite mer ihopsatt galopp. Hon känns gudomligt fin nu😍 Precis där jag vill ha henne,som smör i munnen och flyttar sig så lätt och fint bara man flyttar sittben. Galoppfattningarna kommer direkt bara jag flyttar vikten en aningens. Det är ju såhär jag vill ha henne och det är så hon alltid varit. Men hon har haft en period under vintern som hon verkligen satt sig på tvären.Iofs så gör hon alltid sitt jobb men idag gjorde hon det som jag vill ha det-finaste bästa Princess Lizza.

Jag har tagit av alla deras täcken nu under dagen och det e så härligt att se dem stå och klia varandra på manken som de inte kunnat på hela vintern.

Jag har också lämnat ifrån mig Parianin(ena hoppsadeln) till en tjej på prov,vi får se om den passar deras häst. Nu har jag mosat i mig en stor äggmacka och ska hoppa i säng några timmar. Inte så himla kul att tvingas sova när det e så fint väder men det är så det är, bara att krypa ned i sänghalmen. Jag har jobbat natt i så himla många år att jag vet vid det här laget vad resultatet blir om jag skiter i att sova ,-)

Så vi hörs senare.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229