Man får hålla reda på sig....

I går kväll for vi till människobyn och när vi kommer hem sitter dörrnyckeln i låset....och vem gick ut sist tror ni.....hahaha. Ja vissa "oviktiga" saker ryms helt enkelt i min hjärna ;-)

Hur som så märkte jag själv att skallen var totalproppad med saker (som inte borde vara där...) som gjorde att den "sollade" bort vissa andra saker.

Jag fick fart i mitt lilla virkprojekt efter att fått tag i både garn och ny virknål....det blir nästan lite maniskt och timmarna bara försvinner. Jag satt ute och lyssnade på ljudbok och virkade hela eftermiddagen,så himla rogivande.

Kom på när jag kom hem att jag inte alls skulle rida.....det var ju Lizzas vilodag i går så jag hade ju tid till annat då. Vi hade egentligen bestämt att åka till travet men ingen av oss var speciellt sugna. Dels på grund av ostadigt väder och dels för att det troligen skulle vara så galet mkt folk med tanke på att det var V86 igår. Vi struntade i det i alla fall och åkte och handlade lite istället.

Så med oss hem fick jag en ny telefon, en teleskopskurborste(som jag ska ha i stallet när vi sanerar,och lite annat. Det blev den här telefonen.

Sen bubblade vi i Jacuzzin en sväng när vi kom hem.Dock hade värmen inte hunnit med riktigt så det va "bara" 30 grader....men vi lyckades hålla värmen ändå.....;-)

Nu måste jag hoppa i duschen och åka till jobbet. I eftermiddag har jag lovat att köra Curre till tandis och sen ska jag rida Lizza.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer