Man får roa sig

Har varit hemma ett par dagar nu. Jag är inte dödssjuk,jag står på benen av den enkla anledningen att min rygg packar ihop om jag lägger mig i sängen ;-) Det klart det händer att jag är tvungen att ligga till sängs men jag försöker hålla mig uppe in i det sista.....det tar annars lika lång tid att reparera ryggen som att bli frisk i övrigt ;-)

En allmän förkylningssymptom med skallvärk,ont i kroppen och helt stopp i näsan "bara" men som jag sa förut, jag har slutat att vända ut och in på mig själv för att gå till jobbet. Hela livet har jag varit sån att jag går till jobbet så länge jag är vaken i princip men nu är jag hemma om jag är sjuk. Och framförallt NU....Covid verkar ha precis hur många olika symptom som helst. Och nej, jag tänker inte testa mig för det gör ingen skillnad. Covid-testerna är helt opålitliga och likaså antikropp-testerna så jag ser ingen anledning till det. Vi träffar inga andra människor och man får helt enkelt vara hemma tills symptomen är över.

Jobbet hörde av sig igår och undrade om jag skulle jobba på Måndag.......ja hur ska jag veta det på fredagen när jag varit sjuk EN dag?? Tänker lite att man kanske kan få vara sjuk ifred.....eller ;-) Det är ju liksom omöjligt att veta om detta eskalerar eller går tillbaka efter 24 tim tänker jag ;-) Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka deras "iver".....hahaha....fattas jag så oerhört eller ?

Maken har meckat med vattnet i stallet. Det kom upp vatten i golvbrunnen i foderkammaren när han spolade i vasken(?!) vilket föranledde ett dagslångt arbete........det blev ett jobb för "Illern" och nu är nog alla avlopp i lagård genomkörda tror jag ;-)

Anna kom och red Rox igår också men i övrigt var det stiltje i stallet. Lena är ju på fastlandet och "hinkar" sin kompis som tävlar distans (i dag för övrigt)så hon är hemma igen på Söndag.

Jag ska plita ihop ett par inlägg senare som jag klurat lite på.....det kommer ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229