Man måste "byta spår"......

Jag försöker byta spår....det är inte så lätt men jag försöker. Tankarna flyter tillbaka och lilla Q påminner mig hela tiden.....😢

Nej jag lovade ju att skriva om annat, inte tjata hål i huvudet på er om samma sak....

Och inte ska vi prata om gårdagens händelser heller även om det är helt ofattbart....och det visar sig ju nu att det faktiskt var en terrorattack......Sverige har brutit ryggen-världen har brutit ryggen.

Här hemma hos oss pysslas det lite i den takt man känner att man kan. Ellen och jag har varit ute med Lizza och Roxan på en skogstur idag. Roxan skötte sig fantastiskt och det går precis hur bra som helst att traska på och även trava utan några som helst konstigheter.

Lizza har varit en duktig ledsagare(även om jag nog inte trodde det från början). Hon har lunkat så fint i traven för att Roxan ska hinna med och hon har också försökt att inte bli rädd för precis allt ;-)

När vi kom hem på gårdsplanen så fick Roxan för sig att det var farligt att ställa sig bredvid uppsittningspallen.....bara sådär liksom. Och så fick Lizza agera "trygghetsvägg"....så när Roxan äntligen tog mod till sig att gå fram dit och ställa sig bredvid pallen....ja vad gör Lizza då tror ni? Hon sparkar Roxan...jäkla skitkärring...grrr. Nu tog det knappt men ändå,jäkla taskmört. det lustiga var att Lizza va inte ens sur för hon hade öronen framåt hela tiden?!? Så såklart ville Roxan inte gå tillbaka dit förrns jag flyttat Lizza igen ;-)

Efter det följde jag med maken till människobyn för att hämta isolering som han köpt av någon och sen åkte vi hem igen....eller vi handlade på ÖB också. Nu på eftermiddagen har maken fixat lite saker på lastbilen och jag har målat i boutrymmet......sen har jag mest stått och glott som ett annat fån....hahaha. 

Jo Ann har varit här och fikat lite idag också.Kul att träffa henne, hon har varit borta så länge och jag har saknat henne....det har nog Baileys också gjort😍....och Texas men han åkte hem redan i torsdags då dottra hämta hem honom.

I kväll blir det badtunna och go-middag och sen på huvud i säng. Ska försöka strukturera mina sovtider nu. Komma i säng i tid och upp tidigt så kroppen får tillbaka rytmen.

I natt som va gjorde jag en sån där märklig sak igen.....jag gick ned i tv-rummet och skulle lägga mig för maken snarkade. Och man kan ju tycka att jag borde lagt mig i soffan men det kändes konstigt att ligga där så jag tog alla kuddar och lade mig på golvet på fårskinnet istället.....hahaha, får för mig saker ibland och jag vet inte riktigt varför jag skulle sova där men så blev det i alla fall ;-) Jag sov ju bra där i alla fall ;-)

I morgon ska jag rida dressyrlektion(?!?!?!?!) för Charlotta....i min hoppsadel....hahaha. Ja men det får väl gå bra även om det hade varit fint med en Ergox2 Salmiak......;-) Ska bli intressant att höra vad Charlotta säger om oss.....hon kanske dömer ut oss totalt...nä det tror jag inte men jag har ju aldrig någonsin startat en dressyrtävling....har nog knappt suttit i en dressyrsadel ens...så det ska bli spännande ;-)

Nu ska jag ta in pållarna för de tycker att det är kallt och mörkt ute. Mina hästar tycker INTE om att vara ute för sent på kvällen och de tycker INTE om att det är kallt heller....sen får folk säga vad de vill om att hästar inte fryser...Lizza fryser så att hon skakar kan jag tala om ifall hon inte har ordentligt på sig...

Nu blev det sådär rörigt igen men det är precis som jag är....rörig ;-)

Kaatjiing ;-)
Gillar

Kommentarer