Man tror man flyter bort snart........

Herre gud?!? Hur mkt vatten kan det ens komma uppifrån??? Tänk om det kunde spridas ut liiiite över året istället ;-) Har ägnat dagen åt att laga täcken (i synnerhet Dollars täcken) och rensat ut de som inte alls går att laga....eller det är ingen mneing med att laga dem kan man säga ;-) Så nu har jag precis hur mkt reservtyg och delar som helst vilket troligen kommer till användning ;-) 

Har annars varit inne och fixat på eftermiddagen.Ann hörde av sig och ville ha med mig till ridhuset men dessvärre har Amanda och Mårtens några unghästar fått nåt virus så jag ville inte chansa på lastbilen eftersom de åkt i den nyligen. Dock tror jag knappast att det är någon fara....jag menar HUR luftburet kan det vara?!? Eller hur länge kan det ligga i luften? Men jag tar det säkra före det osäkra eftersom vi åker till fastlandet i helgen och det känns lagom intressant att stå där uppe med häst som har 40 graders feber....eller oavsett vart man är så vill man inte det såklart.

I morgon jobbar jag dagpass och måste hinna få med mig foder från byn som jag beställt. Sen tränar vi och Ann skulle också följa med. Hahaha, ja nu ska både Ann och Ellen följa med så då går väl träningen skitdåligt bara för det...hahaha. 

Måste hämta några höbalar i morgon också för det kommer jag ha svårt att hinna med innan fredag annars....eller jag kanske hinner på torsdagkväll...ja vi får se.

Maken ska byta däck på lastbilen innan jag åker också eftersom det behagar komma ett jäkla skitväder till helgen...den tackar vi för :-( (vädret alltså)

Ska bli himla kul att träffa Hanni igen och även att tävla såklart :-) Ska bli kul att se om Lizza känner igen sig när hon kommer dit igen.Det blir ju årets sista för min del men Lizza har ju en kvar vilket är helgen efter. Sen är det lite slow-period för oss, eller vi tränar ju några gånger till men vi ska gå lite på sparlåga så Lizza får en ordentlig återhämtning. Hon borde fått den för längesedan men det har liksom inte varit i fas för det.Duktiga tjejen som bara krigar på och alltid är lika glad :-)

I kväll ska vi till människobyn och handla mat och jag ska även införskaffa en förvaringsbox i plast att ha tävlingssakerna i. Nu har jag det i en IKEA-kasse men det är inget bra. Lizza slänger runt höet i lastbilen när vi åker och då blir kassen alltid full med hö bland alla saker. Så en låda med lock helt enkelt så gör det inget att hon dräller ;-)

Nu måste jag hoppa in i duschen innan maken kommer så att jag e klar att åka.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229