Måndag

Det blev ingen ridning för mig idag. Ellen kom och vi hade bestämt träff med en tjej jag fick kontakt med igår. Hon är nyinflyttad till ön och söker medryttarhäst. Hon var här och även hennes mamma som nog kan tänka sig rida Guiness ibland längre fram. Det kändes bra så hon och Ellen red ut tillsammans så jag fick låna ut Lizza till dem😉 Men det kvittar...hahaha, Ellen kan också få känna på Lizza när hon är som "värst"....haha.Nä jag tror faktiskt inte det var så farligt idag för jag har dragit ned ännu mer på kraftfodret de sista dagarna. Vet inte hur det gick dock eftersom jag själv gick och lade mig några timmar. Men det gick säker bra för dem😉

Men i morgon rider jag själv i alla fall och planen är nu att ha en "igångsättningsvecka" denna vecka och sen börja trappa upp. Vi lägger fokus på kondition 4 dgr/v och 2 dagar markarbete under 2 veckor. Sen bygger vi vidare från det. Får se lite hur hon känns nu också. Hon verkar ha tagit till sig "vilan" riktigt bra och är piggare och fräschare än hon "borde"...hahaha. Nej men den var välbehövlig för henne och kanske främst för skallen på henne.

Tömkörde/longerade Roxan idag också. Lilla rackarunge....hahaha, läskigt va smidig hon kan vara när hon vill ha sin vilja igenom. Hon ville SÅKLART dra hemåt från ridbanan och det är inte helt enkelt att hålla henne kvar i volten då.....tar man för mkt i yttertömmern(för att hon inte ska vända upp) så försöker hon dra iväg....tar man för mkt i innertömmen så vänder hon såklart upp till slut så det gäller att vara vääääldigt lätt i båda tömmarna.....men hon slappnade av till sist och arbetade på utan trams i alla fall.

Hon kommer att bli en riktig liten goding att sitta på och kan nog säkert bjuda på både det ena och det andra.....luftsprånget....hahaha. Ska försöka få till en löshoppning här i Januari också. Herre gud vad saker som ska göras i januari......vi ska ha en valpträff också....och massa andra saker.

Nu ska jag ta in hästarna för natten.Det har börjat blåsa på ordentligt nu i kväll vilket inte är så märkligt eftersom det skulle bli storm redan för 2 dagar sedan.....den är lite försenad kan man säga😉

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229