Maraton-bromsar-bilar

Mm, det är vad dagen bestått av ;-) Först Maratonkörningen med lilla Wallmo och Charlotta. Wallmo va SÅ himla duktig på sin första Maratontävling :-) Hon pinnade på superfint och löste alla hinder kanon. Himla roligt att grooma och jag gör det väldigt gärna igen :-)

Dagen blev inte SÅ himla lång så jag hämtade upp hästarna från betet.........dock var det fullständigt vansinnigt med bromsar och hästarna försökte bara krypa in under skjortan på mig hela tiden.........mina stackars pojkar :-(

De fick komma in och stå i stallet och sen gjorde jag i ordning Baggis. Det började bra men efter 2 km fick han syn på något som han höll på att dö för...........en jordhög ;-) Han ville vända och gå hem men stod snällt kvar och stirrade så ögonen höll på att ramla ur sina hålor. Han var heeeelt paralyserad och jag ville absolut inte framkalla nåt opassande beteende............såsom att vända och dra därifrån eller flyga i luften. Till saken hör att jag är ensam hemma och händer något får jag ligga tills i morgon bitti ;-)

I alla fall klev jag av och till slut vågade han passera med lite övertalning. Sen skulle jag försöka hitta någonstans att sitta upp.Dock visade det sig helt omöjligt för det var så mkt bromsar och mygg att han travade i en cirkel runt mig så fort jag stannade. Så vi traskade istället. Ja vad ska man göra?!?

För att slippa det värsta av flygfäna så gick vi asfaltsvägen hem och man kunde ju tro att det var nån typ av Cruising idag?!? På 2 km passerade det 27 bilar(?!?!?!?)på vår lilla landsväg........på riktigt?!? Jag fundera på om de hade stängt av LV eftersom varenda bil verkade köra på vår väg. Nu är ju inte Baggis rädd för bilar så det gick bra men saken va den att det va så mkt bilar att de fick stanna för att inte mötas i höjd med oss.......vart kommer de ifrån?!?


Ja som sagt. Jag är gräsänka i kväll och ska verkligen njuta av det. Ska nattfodra hästarna sen och efter det packa väska till gymmet i morgon bitti. Men SEN ska jag krypa ned i sängen och glo på en film :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer