Maskin från helvetet.......

Jag HATAR maskiner,särskilt när de inte fungerar!!!! En maskin ska fungera när man trycker på knappen och en bil ska starta när man vrider om nyckeln. Jag får total-flipp när sådana prylar inte funkar......grrrrrr

I dag började jag klippa Aggish. Två helt nyslipade blad men tror ni maskinhelvetet klippte???? Jag gjorde rent, bytte blad, oljade.........klippte INTE....den försökte rycka loss pälsen på stackars Aggish. Bytte till det andra nyslipade bladet............klippte INTE.......Den fungerade bra första klippningen för 3 veckor sedan även om bladet var lite slött då..........men nu är det HELT nyslipat och den jävla maskinjäveln klipper inte....jag gick in maskinen till maken och slängde upp den på bordet och sa att om inte han kunde fixa den så skulle jag bestölla en nu för jag ORKAR inte hålla på med sånt här skit som inte ska fungera. Aggish ser inte klok ut.....klippt på halsen och huvudet på ena sidan...........jävelmaskinshelvete. Jag hade sån jäkla lust att bara kasta den rakt ned i stengolvet!!!!

Den är förvisso 6 år men den ska väl inte sluta fungera för det?!? Jag har gjort rent och torkat rent så jäkla noga flera gånger för att det inte ska finnas några hårstrån mellan men det skit samma för den jävlas i alla fall..........

Det blev ju lite sent i kväll eftersom jag kom hem sent. Red Aggish i skogen i kolmörkret. Kan säga att det är ingen idé att försöka rida när det är becksvart för han var så skitnödig så vartannat steg pallnitade och och flämtade.....det gjorde inte saken bättre att det var så dimmig att man inte ens såg öronen på honom. Jag testade att tända pannlampan men det blev bara ÄNNU sämre........Efter den turen funderade jag inte ens på att rida ut på Biggi, det fick bli töm.

Anso skulle kommit i kväll egentligen men jag fick meddelande att hon hade skallvärk. Lena var här en snabbis i morse sa maken så jag var ensam i kväll.Eller det är jag väl för det mesta ;-)

Anna skulle ridit Aggish i morgon men sen skulle hon inte det. Hon har tydligen blandat ihop dagarna vi pratade om så jag får ta en "natt-runda" med Aggish i morgon när jag kommer hem.

Anso rider Biggi i morgon eftersom hon är ledig så då har jag bara en häst att rida.

Blev nästan gråtfärdig när jag la ut hö i ligghallen nu vid kvällsfodringen......SÅ full med skit och jag som slet som en hund i helgen och gjorde rent och lade in nytt spån :-( Jag har mockat varje dag utom Onsdag och torsdag eftersom det inte går att se något i mörkret. Lena får ta det i morgon bitti eftersom hon börjar sent i morgon.

I morgon är sista dagen på utbildningen.......TACK GODE GUD säger jag bara. Jag blir idiot på att jobba kontorstid......helt omöjligt för mig att leva i konstant mörker.

Skit vilket dåligt humör jag är på nu så jag hoppas det går att sova överhuvudtaget......maken har blåst rent maskinen nu och den var ju ganska skitig inuti....dock har ju det knappast med bladen att göra, att de inte klipper?. Antagligen har de fel-slipat bladen så vi får nog skicka dem till någon annan och slipa dem......

Maken åker nog till Granngården och köper ett nytt blad i morgon.........eftersom Granngården i Visby för det mesta inte har saker i lager......vilket de såklart inte hade den här gången heller. Och till chefen på Granngården i Visby: Du behöver inte ringa mig och konfrontera mig om att jag anser att ni har dålig lagerhållning!!! Jag har full rätt att tycka det och ni har full rätt att se till att hålla era lager ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Hahah håller med!!! Maskiner & bilar..!!
nouw.com/brieditiseventing