Matt i lacken.....

Vissa dagar hopar sig frustrationen och man funderar på hur "långa ens mentala armar ska bli", hur mycket "stå ut", hur mycket "gilla läget", hur mycket "acceptera".....som ryms i ens kropp och huvud.....

Jag kan känna mig så oerhört inboxad och frustrerad över vissa saker när jag inte kan påverka men som ändå ger mig både ångest och panik.....men....det är som att försöka blåsa i ett rör som har stopp i andra änden....det finns liksom ingenstans att "pysa ut".

Det kan föda tankar i mitt huvud och ge mig ideér som jag vet inte skulle uppskattas.....men ibland blir jag både förbannad, besviken, arg,ledsen....ja och en massa mer........och i slutänden får jag bara svälja, acceptera,gilla läget......men EN dag.....en VACKER dag kommer det att var SÅ överfullt att det blir översvämning.......

Det finns absolut INGEN att lufta hos och det gör mig totalt panikslagen vissa dagar......men jag traskar på, jag skiter i om det rinner över.....eller jag skiter i NÄR det rinner över....då får det helt enkelt gå som det går bara. Det enda jag är helt säker på den dagen är att jag aldrig behöver ursäkta mig, lägga på mig skuld i alla fall.

Så nu fick jag skriva DET och ingen vet vad det handlar om och ingen behöver veta egentligen......ingen här i alla fall.

Dagen annars då ;-) Röjt i stallet,packat hö,fyllt vatten, fixat foder och det allmänna småplocket som alltid är som man oftast inte ens tänker på. Jag hann dock inte med ligghallen men Lena fick ta den idag......ja och så mycket mer hinner jag inte med. Åker ju till jobbet vid 12 och innan dess ska jag ha duschat och käkat. Jag var ju inte i säng förrns 01 i natt och sen upp 7 igen. Sex timmar räcker iofs om jag inte skulle jobbat sent i kväll också ;-) Well så är det. Jag är väl bara lite extra trött idag på lite allt möjligt. Linda rider Aggish i dag och Anso red Rox i pissregnet ;-) Men Rox hade varit makalöst fin och det är hon som regel hela tiden nu. Men det är som jag sagt tidigare. Rox ÄR en kanontjej men hon har behövt den egna människan som rider henne regelbundet och inte är "rädd" för hennes små hyss....och det har hon nu, egen människa. Hon behöver regelbundenhet helt enkelt.

Anso ville att jag skulle rida Rox någon dag så det ska jag faktiskt göra. det är väl känt att Rox och jag inte kompar riktigt, det har vi aldrig gjort. Jag tycker inte illa om henne men vi har bara inte klickat. Och sen har det såklart varit så att jag inte haft tiden heller och speciellt inte för att hinna med henne 7 dagar i veckan. Vi försökte ju i höstas med 2 som skulle rida.Dock var den ena tösen skraj och hade inte den pondus som krävdes så hon fick sluta. Men nu funkar det super i alla fall. Och nu har ju Rox dessutom vilat i 2 veckor och TROTS det så skötte hon sig EXEMPLARISKT i går!! Nu är ju Anso lugnet själv vilket såklart påverkar också men ändå.....2 veckors vila utan ett enda bus igår :-)

I veckan ska vi (jag och 3 andra tjejer) bo på hotell och sen äta hotell-frukost....nästan 24 tim att "skjuta ut sig" :-) Det är EXAKT vad jag behöver nu!!!!

I morgon ska det bli sol och det kunde inte komma mer lägligt för just nu känns det mest som att regnar både utomhus och inombords.....men det blir nog bättre i morgon ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229