Med lite förnyad energi

​Gårdagen blev bra. Kom ifrån jobbet vid 16-tiden.........isch....och kom hem till nymockat stall :-) Kunde ta in hästarna direkt och fixa resten av det som var kvar. Dock var ju ridhuset bokat(tisdag) så det blev inget rida. Men jag hann med massa andra saker som aldrig blir gjort ;-) Både Rox och Agge fick lite extra-tid. Både Agge och Rox är så OTROLIGT keliga så man blir liksom aldrig "klar" med dem.De ska ha näsorna i ansiktet och på axeln precis hela tiden ;-)

Maken hämtade ut 2 paket igår också.Det ena var beg.benskydd med ludd som dock va lite stora till Agge men det kan nog funka. Sen ett ländtäcke från BoT som är lite varmare och står emot regn till viss del. Jag misstänker att det kommer vara svårt att rida Agge i regn do....;-)

Planen var att åka till ridhuset med Rox idag men jag kommer inte hinna det....är nog inte hemma förrns lunch och sen vill jag rida Agge i skogen, vill passa på att rida i dagsljus när det går. Så Ellen får nog åka själv eller så får hon promenera med Rox.

Det ska då inte bli direkt sol idag men i alla fall inte regn.....som det verkar ;-)

Nu ska jag åka och hämta Curre ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229