Medvetslös......

Ja den här helgen har bara gått runt och i dag är jag helt medvetslös.......jobbade igår och efter att röjt av stallet så svimmade jag i soffan och vaknade lagom tills nattfodringen. Vad maken gjort under dagen har jag ingen aning om, jag hittade honom i soffan när jag kom hem så antagligen är det där han varit under dagen,det blev ju fest i lördags ;-)

Agge fick stå igår då men jag ska se om jag kan tränga mig in i ridhuset i kväll. Det är för det mesta fullbokat och ofta är det typ 1 tim eller en ½ tim lucka nånstans hit och dit men det är alltid svårt att pricka in. Jag har faktisk ingen aning om vem som hela tiden bokar upp ridhuset i 3-4 tim åt gången....tänker att det kan väl knappast vara möjligt att man måste rida ensam i 3-4 tim?!? Well så är det i alla fall ;-) I kväll borde det inta vara bokat eftersom hoppträningen är inställd denna vecka......men tydligen passade någon på att ÄNDÅ boka upp ridhuset. Det verkar vkitta hur många ridhus det finns i trakten för de är ändå alltid bokade....

Underbart att det går mot ljusare tider och att det alldeles snart är Februari för jag tror vi alla håller på att bli tokiga på den här årstiden. Det är nästan så man REDAN får ångest över nästa "vinter"......;-)

Nästa helg åker jag till Camilla några dagar,dock utan häst eftersom man inte kan lita på om det kommer en storm........kommer aldrig mer att utsätta mig för den risken med häst!!! Så jag kommer att åka upp senare i vår MED häst och träna. Men denna gång åker jag upp ensam. Ska bli så himla roligt, vi har inte setts sedan.....2011 eller nåt.Eller jo maken och jag va förbi väldigt snabbt för 2-3 år sedan och tog en kaffe när vi va på genomresa bara. Men nu blir det 4 dagar :-)

Får se om jag kan komma iväg redan på Onsdag kväll.....beror lite på hur mkt hjälp jag får med hästarna. Stallet får jag nog ihop men jag vill gärna att Agge får röra sig också och då handlar det om Linda kan rida honom.Just nu vet jag att hon kan rida tor och fre men sen visste hon inte.Vi får återkomma till det ;-)

Vi chock-startar veckan nuuuuu....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer