Midsommar över

Hade en superkul kväll hemma hos Mårten och Amanda med hennes föräldrar och två bekanta till dem. God mat och väldigt roligt. Senare på kvällen hörde sis av sig att Linda och Johan va hos dem med lilla Sigge så sis hämtade mig så va jag hos dem en stund och gullade med Sigge-bäbis :-)

Jag cyklade hem vid 01 och maken kom på morgonsidan nån gång. Jag gick upp vid 5 och fodrade hästarna och gav Qsan hennes Metacam också.

Dagen har gått i slowmotion för en gångs skull. Har varit hos sis och fikat och sen en sväng förbi Mårten och Amanda för at kolla läget med dem. De satt och laddade för fotbollen och Mårten va iväg och slog hö.

Nu har jag tagit in hästarna så de kan äta sitt kraftfoder 1-2 tim så ska jag släppa ut dem till natten.

I morgon kommer hovis vid 10.00 så det blir ingen ridning förrns efter 13-14 eller nåt. Anna och Elin kommer också och rider i morgon.

Nästa vecka kommer Ergox2 så jag ska rodda klart med ridbanan och lite annat så jag slipper stå med det sista kvällen. Ska försöka hinna med att träna för Charlotta på Onsdag också. Vi kör ju en sommargrupp där vi turas om att vara här hos oss eller hos Ann.

Denna vecka blir det hos Ann eftersom vi har sadelutprovningen.

Nu chillar jag en stund innan jag nattar hästarna.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229