Min blogg..........eller?!?

Att blogga medför ett ansvar.Det innebär att man inte får SÅRA andra människor, inte fara med osanning, inte lägga ut andras namn som kan förknippas med saker som kan komma dem till skada...osv.

Men det är en annan sak också.......att LÄSA andras bloggar medför ansvar för läsaren!!!! Den som läser har skyldighet att LÄSA DET SOM STÅR-inte TOLKA det som står. 

När man bloggar gör man det oftast av en anledning, eller de flesta har i alla fall en anledning. Den kan såklart variera. 

Jag bloggade från början för att hålla kontakten och även förmedla vad som hände i vårt liv till våra vänner som bor långt bort. Även för att analysera mina egna tankar och åsikter. Vad jag har för tankar respektive åsikter kan vem som helst tycka vad som helst om men INGEN har rätten att ta de ifrån mig lika lite som JAG har rätten att frånta andra deras tankar och/eller åsikter.

Det jag analyserar är mina egna tankar och vad som orsakat att jag kommit fram till det jag gjort. Jag letar ALLTID orsaker till situationens tillstånd och har då MINA teorier på VARFÖR saker sker eller varför saker är som det är. På så sätt lär JAG mig och skaffar mig erfarenhet. 

Jag kräver av mina läsare att LÄSA texten och INTE TOLKA texten. Ni som känner mig kan läsa då jag har glimten i ögat i det jag skriver och jag har RÄTT att skämta om saker precis som alla andra. 

Jag vet att det finns många människor som lider av sina "tillkortakommanden" och det beklagar jag men JAG vill inte bli belastad för dessa. 

Jag vet att jag har ett stort mått av självironi och jag önskad VERKLIGEN att det fanns fler som hade det ;-) Kan man inte inse sina egna begränsningar och svagheter och se ironin i det så anser jag i alla fall att man har rätt mycket att jobba med....;-) 

Snälla människor där ute....ta inte er själva på så himla stort allvar, försök att se det ironiska i era egna svagheter och skratta åt det istället för att sänka er till........... de "kränktas" församling........;-) 

Jag varken lever på mitt bloggande eller har ett "högre syfte" med det. Jag skriver ENDAST för mitt höga nöjes skull och därmed finns heller ingen dold agenda för att skada andra.

Så när ni går in här.....släpp era demoner, läs det som står istället för att tolka det som står,ha inte så höga tankar om er själva att ni drar slutsatsen att det handlar om just "dig"....man kan känna igen sig i mkt( det gör även jag när jag läser på nätet) men skuldbelägg inte mig för att NI känner igen er. Och vad är det som säger att ditt "igenkännande" ska vara negativt?!? Som ni säkert märkt är jag den första att kritisera mig själv och skratta åt mina egna misstag och habits och har inget behov alls av att framstå som något jag inte är.

P.s. Och STÅ för att ni läser här, det är inte "fult" att läsa andras bloggar...det är underhållande och absolut inget att skämmas för ;-) D.s

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

Linnleissner
Linnleissner,
väldkrivet, håller med!
nouw.com/linnleissner
IP: 82.99.3.229