Min dressyrtjej :-)

Dagens dressyrträning....ja eller programträning kanske vi ska säga ;-) Den gick i alla fall mkt bättre än jag förväntat mig.....sen kan jag ju inte programmet men det får jag väl nöta de kommande dagarna ;-) Jag fick låna Anns sadel vilket trollade lite för den var ju stor skillnad att rida dressyr i den mot att rida dressyr i min hoppsadel kan ja säga. Man hamnade helt rätt med bäckenet direkt vilket också gör att det inte gör lika ont i ryggen.

Vi är lite "ostadiga" men i det stora hela va det ok. Jag tappar lite ben och då blir hon "hackig" och tappar form. Sen slår hon sig fri i halterna vilket också beror på att jag slarvat....fyyyyy.

Sen fick Ann sitta upp och känna lite så att hon får lite referens nu när hon ska leta ny häst(hon har sålt sin....dock besiktning kvar) Så då kan det va bra att sitta på lite olika hästar.

Och tro det eller ej men Ann blev en heeeelt annan ryttare när hon red Lizza,så häftigt att se. Och SÅKLART gillade hon att rida henne och vill gäääärna rida mer :-) Alla älskar att rida Lizza ;-)

Filmade Ann lite men vet i tusan vad som hänt med filmen för ljudet låter som det kommer från yttre rymden och kvalitén  är fasansfull.....hahaha men det va ju jag som filmade så det kanske inte va så konstigt ,-)

Lektionen i morse gick bra,de var lika duktiga som sist :-) Min träning gick också bra men jag hade rätt mycket syra i kroppen idag....vet inte varför men så va det,släpper nog till i morgon.

Nu är det sängdags igen. Kissungarna sover i stallet i natt så det ska bli spännande att se i morgonbitti vad de tyckte om det ;-) Dom har ju varit i stallet förut men nu fick dom sova där i natt.De vill inte va inne längre för de river allt de kommer över.....hahaha. 

Hörs vidare i morgon.

Kaatjiing ,-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229