Min duktiga man :-)

Min underbara make tuggar på där ute i stallet :-) Nu har han börjat med den delen som först ska isoleras och sen sättas OSB-skivor på.Det kommer troligtvis bli väv på väggarna som vi sen målar. Lätt att hålla rent också. Tror också att det finns klinker kvar till golvet och får vi för oss att kakla så finns det också ;-)

Sen har han gått bananas i Änget och sågat ned massa träd som jag bett om tidigare....nu ligger det troligtvis hur mkt rise som helst där som jag får ta tag i framöver ;-) Han har också tuggat sig fram på hygget en bit där han håller på att göra en väg så att vi sen ska kunna rida där över ordentligt. Det är ju så att bönderna/markägarna har fasligt mkt taggtråd kvar i skogarna trots att de inte haft djur där på åratal och heller inte kommer att ha så vi tar oss inte igenom på väldigt många ställen. Sen har vi ju inte rätt att gå omkring och röja i andras marker heller bara för att vi ska kunna rida.........och själva bryr de sig knappast om ifall vi behöver ta oss förbi eller inte ;-) Det är inte deras bekymmer såklart ;-) Så därför gör maken en egen väg åt oss att rida på och det är VÅR mark så då gör vi precis som vi vill. Sen finns det restriktioner på hur mkt väg man får anlägga i relation till markytan men det har vi koll på .-) Det ska i alla fall stängas av i båda änder så att det inte går att komma fram med bil....det är då JÄVLIGT säkert ;-)

För övrigt har jag inte så mkt att berätta.......det är ju som sagt lite stiltje annars. Är hemma ett par dagar till och troligtvis är det ett virus som satt sig i kroppen. Jag blir ju sällan "vanligt" sjuk med feber och halsont så detta med kroppsvärk är antagligen en annan effekt av det istället.

Jag ska ta lite bilder i morgon i alla fall på det som maken slitit med :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,

Krya på dig nu och försök vila allt vad du kan

nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229