Min fredag

Full fart hela dagen. Började med att släppa ut grabbarna i blåsten. De sträckt gott på sig och de har ju aldrig bråttom att komma ut kan man säga.....de går ju ut själva efter att jag öppnat boxarna men Biggi vill ha sin lilla stall-runda innan han kan gå ut i hagen ;-) Allt ska undersökas innan han äntligen tar sig fram till dörren.

Ja sen roddade jag hela dagen med att få klart i syrummet så nu finns det både bord och hyllor. Har beställt lite krokar och små lådor att ha pärlor m.m. i.

Fortsatte städa och dammsuga i källaren där jag har mina arbetskläder och stallkläder så nu är det rent och snyggt där också. Även hundarnas rum i källaren städades vilket var mer än välbehövligt.

Maken skulle till byn med ett par kompisar och käka och ta sista bussen hem (yeah right....). Ja sa till honom att inte missa sista bussen även att jag visste att det var precis det kan skulle göra.....;-) Sen va han gubb-sur när han kom hem för att rytteriets hästar hade bajsat inne i stan och det blev plötsligt JAG inblandad i ?!? JAG har väl inte bajsat på stan?!? Jodå, det var mitt fel. Sen kunde han inte sova för att jag kollade på tv.........vilket han gör precis varenda kväll för annars kan han inte sova (tinnitus). Men i går hade han tydligen ingen Tinnitus.........igår va han bara gubb-sur😂 Ja han lär väl sova halva dagen idag misstänker jag. Iofs ganska skönt så att jag kan röja här i lugn och ro eftersom han själv inte är så "arbetsvillig" på det området ;-)....säg aldrig att inte män kommer i klimakteriet ;-)

Anna,Linda och Jossan kommer idag och vi ska försöka röja av i och runt stallet. Jag behöver fortsätta klippa gräset runt ridbanan men det regnade igår så jag funderar på om det går....kanske får vänta några tim tills det torkat upp lite.

Jo killarna sov inne i natt också. De stod vid ledet när jag skulle fodra och det var inte mer än +9 grader ute.....så de fick komma in. De älskar verkligen sina boxar och blir SÅ nöjda då de får komma in. Aggish är ju väldigt nöjd med att slippa myggen också som kommer på kvällen.

De som köpte Tina hörde av sig igår och berättade att fälttävlansryttaren Paula Stahre har köpt Tina :-) Ska bli spännande att se vart hän det bästa med vår fina Tina :-)

I går kväll kröp jag ned i min favvo-fotölj och kollade på tv samtidigt som jag gjorde ett antal rosetter. Rogivande och jag skulle kunna sitta hur länge som helst och pyssla med det.

Släppte ut hästarna vid 7 och sen har jag fikat en stund. Ska byta kläder och börja röja ute. Det blir nog ute hela dagen och resten inne får vara tills maken sovit klart.

I morgon och på Måndag jobbar jag kväll igen så det gäller att ta vara på tiden ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229