Min lilla professor....;-)

Alltså Aggish......ibland måste man bara skratta så man nästan gråter åt honom ;-) Red ett pass på ridbanan vid 18-tiden i kväll. Trodde han skulle få spelet då han såg att vi satt upp vita band runt hela ridbanan..........dom såg han inte ens men däremot att vi flyttat "handikapprampen" (som jag kallar den...hahaha).........den stod på EN ANNAN PLATS...........weeeiiiiii....hahahaha. Tror aldrig jag sett honom med SÅ himla lång svanhals.Men han fick stå en stund och stirra och sen vände han på skallen och försökte titta på mig däruppe på ryggen precis som om han ifrågasatte MITT förstånd OCKSÅ....hahaha. Ja till slut va han klar med sin lilla reaktion i alla fall och vi kunde börja rida. Han va superfin idag....och jag red supermycket bättre än sist kanske jag ska tillägga ;-) Han kändes coolare när vi fått upp "staketet" och jag vet inte om han kände sig mer inramad av det. Sen kom husse efter nån ½ tim med vattentanken så då tyckte han det var dags för att göra "kväller".....plötsligt fick han ett totalsammanbrott av flugorna...hahaha....han ÄR så himla roligt för han blir VERKLIGEN skitförbannad på flugorna när de surrar runt skallen på honom ;-) Han tvärstannar och stampar med frambenet och kastar skallen upp och ner och i sidled.Sen går han några steg och sen skuttar han framåt och "landar" på båda fram som han smäller ned i backen och kastar ned skallen för att klia sig.......ja ni fattar att det är omöjligt att försöka rida honom. Att bli arg hjälper föga för han KAN verkligen inte rå för att han blir galen på dem ;-) Han är så söt för han blir precis lika arg på flugorna som jag blir......;-)

Men det var ändå dags att avsluta för vi hade tagit igenom det jag planerade och han va ganska slut.

På dagen va Elin och Anna ute med Biggis och Rox.De red ned till havet men Biggis tycket det var lite läskigt så han stod precis i vattenbrynet och darrade sa Elin ;-) Rox kom i efter en stund och sen va det ju ganska skönt.....hon gick ju i förra sommaren.

Biggis va piggelin och Rox hade "bara" 2 "rump-rusningar" ;-) Ja hon rusar in i sin egen rumpa kan man säga ;-) Hon beter sig som om hon skulle vara bakrädd vilket hon absolut inte är så det är bara nåt hyss hon gör för att få tiden att gå kan man säga ;-)

Hundarna har badat i sin pool idag.Iris blir ju helt galen av vatten som ni ser.....;-)

Sen nu i kväll for vi till Klinte och handlade och maken lagade middag (som vanligt) och precis nu kom vi in efter lite bad i jacuzzin så nu sover vi gott ;-)

I morgon jobbar jag hela dagen. Anna rider Rox(tror jag....eller om hon rider nån av de andra 2) så tar jag de som är kvar när jag kommer hem.

Maken ska köra streetracing i morgon(inte tävling) med sin nya leksak så vi får se hur det går....antingen får han pisk eller så får han det inte ;-) Vi får se vilket humör han är på när jag kommer hem.....hahaha. Jag ska vara lika diplomatisk som han va förut när jag kom hem och hade tävlat........."hej, vann du""....och det roliga var ju att jag hade vunnit ;-)

Nu är det John Blund några timmar innan gymmet i morgon bitti ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så himla jobbigt med alla kusar 😩
nouw.com/fia_jungdalen
westyarnhillside
westyarnhillside,
Hahaha,ja det kan va jobbigt med alla kusar.....men jag tror du menade alla flugor 😉 För kusarna har jag ju valt själv 😉
nouw.com/westyarnhillside
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
ha ha här i norr kallar vi mygg,flugor och småsven för kusar 😉
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229