Min stackars make............

I går fick Magnus ha "stalltjänst" hela kvällen.....;-) Vi hade inte så mkt att välja på eftersom hovis inte kom förrns vid 17-tiden. Men det gick ju bra och maken va duktig. Han fick ställa hela stallet efteråt för det låg töm,bajs och hovrens precis överallt..........som det alltid gör när hovis varit där ;-) De va inte klara förrns vid 22-tiden så det blev ingen tv-soffa för Magnus igår ;-) Dock va han vaken när jag kom hem sen och såg inte allt för tjurig ut ändå ;-)

I dag kommer Åsa. Så himla perfekt för Aggish. Jag hoppas innerligt att det är en låsning för jag såg i morse att Aggish trampade snett fortfarande...........vet inte alls annars vilken ände jag ska börja i för han visar inga andra smärtpunkter och allmäntillståndet är som vanligt på honom......vi får se nu först vad Åsa säger i alla fall.

Lizza blev skodd fram igår så jag ska skritta en tur på henne idag (halleluja....)och hoppas hon inte är allt för "glad" ;-) Dock vet jag inte vilken sadel jag ska lägga på henne.........hon har liksom "svält upp" lite runt magen ;-) Men jag får nog låna Guiness (min fälttävlanssadel) för den borde hon få plats i ;-)

Lustigt......jag som alltid haft hundra sadlar har nu knappt någon?!? Men jag har ju en Wow-sadel som jag inte trivs i så den ska säljas.Jag är nog den enda i världen som inte gillar Wow-sadlar....hahaha, alla andra som sätter sig i dem ÄLSKAR dem ;-) Så är någon intresserad av en sådan så finns en svart här till salu ;-) Sen har jag en Pariani hoppsadel som ska skickas till sadelmakaren där några sömmar släppt. Men sen har jag inga mer "reservsadlar".......

Well jag är ledig idag och ska träna sen senare i kväll med Biggis. Det blir sent som vanligt men det funkar. Brukar inte va hemma och klar i stallet förrns runt 23.30.

Ska skicka ett paket idag också som släpat efter......men idag ska det iväg i alla fall. Hoppas hinna med att fika med sis också. Ja så ser dagsplanen ut............vi får väl se om den håller ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229