Min systerdotter har fått baaarn idag :-)

Åååååh min systerdotter och hennes sambo fick en liten son i morse😍😍😍 Dom bor på fastlandet så nu väntar jag bara på att de ska komma ned så vi får se lilla knyttet :-)

Lugn dag på jobbet trots helgen som gått. Kunde gå hem i tid och när jag kom hem hade blåsten avtagit så det var helt ok att rida ut i skogen. Aggish skötte sig bra även om det som alltid blev lite jämfotahopp och "tappade ben" här och där. Helt underbart att kunna rida ut kl 17.30 och solen ännu lyser....och det gjorde den faktiskt när jag kom hem till gårdsplanen också så vi satte lite guldkant på dagen och tog en selfie :-) Som ni märkt är det något jag annars väldigt sällan gör ;-)

Maken har bytt toastol eftersom den andra inte fungerade tillfredsställande....hahaha....vi vill inte ha bajs på hela golvet(äckligt). Men nu fungerar den nya bra :-)

I morgonbitti blir jag TOKIG om jag försover mig!!!!!!!!!!! Men det gör jag nog inte,gör det väldigt sällan så jag vet inte varför jag gjorde det i morse?!? Men i alla fall, tränar,jobbar,hopptränar i morgon så det blir en toppendag :-)

Nu sova.....så jag vaknar i tid ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Grattis 🐣 det är verkligen helt underbart nu med ljuset ☀️
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229