Mina grabbar :-)

Sån bra timing att ET-Danne kom i morse. Tog in alla 3 till frukost och sen kom Danne vid strax innan 9. Biggi har aningens snedhet (försumbar) i bak, satt inte fast någonstans. Lite spänd i nacken och det är vårt issue......det är SÅ förbaskat svårt att få honom avslappnad,släppa fram näsan utan att han "faller" ned på bogen :-( Men vi kämpar på och han är en svår häst eftersom han är het, lat och känslig ;-)

Men som sagt,han var fin idag och Danne var nöjd med honom.

Aggish satt lite i bogen med släppte snabbt efter lite korrigering. Han satt aningens i höger höft också samt lite låst i käken vilket förklarar hans "ovilja" att stretcha åt sidorna ;-)

Känns bra nu att båda sadlarna är toppstoppade och hästarna genomgångna :-)

Det KAN vara så att det blir lite "sadel-prat" här framöver......;-) Men det får ni stå ut med :-)

Nu ska de skrittas 2 dagar och sen rider vi på som vanligt. Anso är borta på utbildning denna vecka men kommer till helgen och rider.Det gör ju inget eftersom jag bestämde att Rox skulle få en micro-vila denna vecka. Hon går rätt intensivt med ganska hårda pass ,mycket ny utbildning och hon behöver få smälta det.

Linda och Anna vet jag inte riktigt. Tror båda kommer någon dag var.De får ta Aggish och Röskva ut i skogen en sväng. Biggis rider jag själv. Lena jobbar och då rider inte hon så Elliot kommer troligen vila den här veckan. Så ser det ut i alla fall.

Har köpt lite nya hinder-prylar som ni ska få se sedan ;-)

Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen och åka till jobbet.

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229