Minnet.....bra men kort ;-)

Lektionerna gick som en dans även om jag blev lite försenad så jag va inte hemma förrns 12.30. Men hästarna hann få lunch och jag fick en kaffe med maken innan jag hämtade in Agge för att åka till Ann. När jag kom till Ann så var det bara så att hon glömt bort att vi skulle rida....hahaha...hon planerade att vi skulle fika bara så när jag kom hade hon precis ridit ;-) Men Pernilla skulle precis ut så vi red ut tillsammans och sen tog vi en fika tillsammans efteråt alla 3 :-)

Agge....sååååå good-feeling-häst han var idag...han fick ett annat bett i dag som han verkade gilla jättemycket. Så himla mjuk och fin,hade ingenting i handen...ja förutom stöd på bettet såklart men ja.....det bettet verkade falla hon rakt i smaken ;-) Sen va han så himla charmig för det var en gren som vikt ned sig i höjd med hans bog....DEN kunde man inte passera...han blev så frustrerad så han ställde sig och skrapade med frambenet för att han inte vågade gå igenom..hahaha. Men Pernilla red före så gick han efter...men det va skitläskigt sa han ;-)


Han fick låna en box av Ann och fick Tibbe som sällis en stund. Jag vet ju inte riktigt hur han reagerar om jag ställer honom ensam på annan plats så vi lånade Tibbe just in case ;-)


Nu har hästarna kommit in för kvällen och maken gör korvstroganoff(mums) under tiden som jag sitter här och tittar på tävlingarna från SIHS :) Sämre kunde man ha det ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer