Minnet ligger på minus...

Och så försvann precis hela inlägget?!? Så kan det va när man byter portal...hahaha. Får börja om...skit också. Som sagt, det blir revisorn i kväll istället för att hämta Qsan på seminstationen eftersom mitt minne är obefintligt ibland. Hämtar Qsan i morgon bitt och har då också lyckats lura med mig sis för att det är piss-trist att åka den vägen ensam....har ju gjort det några gånger ;-)

Har målat mer bommar idag och nu e det sista vitgrundade och ska "bara" färgsättas också. Sen kan vi köra upp dem till ridbanan. Har också tömkört Fia åt sis och döm om min förvåning då hästen arbetade helt enligt plan?!? Det var nog i höstas jag tömmade henne sist men så bra som hon jobbade idag har hon aldrig tidigare gjort....vet INTE vad som hänt i hennes huvud under vintern...något bra verkar det vara i alla fall.

Ellen och Felicia är ute och rider och ska ta stallet då de kommer tillbaka. Jag fick verkligen bita mig i tungan idag för att INTE göra klart stallet i morse...hahaha, det är jag det ;-) Men jag måste sluta att passa upp bara för att "då blir det gjort". Dom kan själva även om de ibland går i sin egen värld i den åldern ;-)

Träning i morgon också.Har en bra känsla nu och ska "bara" hitta den i morgon också ;-) Sen e Roxan besiktigad idag och hade "rent papper" på den,BRA. I morgon ska jag starta upp en försäkring för transporten och även beställa båtbiljetter till fredag. Och NU....nu ska jag äta innan vi åker. Återkommer....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer