Minnet,minnet,minnet.....

I dag skulle jag ju till människobyn kl 11.00............eller det var det jag trodde i alla fall ;-) Jag var SÅ idiotsäker på att det var kl 11.00. Men jag satt vid 9.57 och tog en kaffe inna jag skulle åka och kollade snabbt igen på agendan.............va faaaan....det va ju kl 10,00 jag skulle va i byn?!? Jahaja....det va ju bara att ringa och avboak för jag har alldeles för långt till byn för att det skulle vara någon vits med att åka in....hade inte vart i byn förrns 10.45. Så jag avbokade och fick en ny tid.....grrr mitt förbannade huvud säger jag bara😡

Men jag målade klart grundningen i sadelkammaren istället. Sen har jag gjort massa sånt som man aldrig hinner annars,ja ni vet ;-)Lena kom förbi och vi skvallrade lite över en kopp kaffe innan jag hämtade in Aggish och Biggen. Jag visste att det skulle bli skitväder på eftermiddagen och det var ingen större idé att Elin kom och red så jag planerade om lite. Jag tog Biggen på lina för att sen löshoppa honom. Alltså......(nu dör Ann är hon läser detta....hahaha)....Biggen...vilken jääääkla skitunge han va idag...hahaha. Han bockade,brallade,sparkade bakut och gud vet vad.Han va heeeelt galen kan jag säga...hahaha....men han var GLAD, inte dum på nåt vid men jag va SÅ himla glad att jag inte satt på ryggen på honom. Det bara vibrerade i kroppen på honom och varje gång jag sa "galopp" så fullkomligt flög han rakt upp i luften och bockade. Men efter 10 minuter hade han coolat ned sig så ja....hahaha....man vill INTE sitta på ryggen när han är SÅ glad. Jag kan garantera att man inte sitter kvar.

Men han löshoppade som en guuuud verkligen :-) Han kliver över 135cm som en walk in the park och jag hade kunnat hissa mer än så men han han varken styrka eller hoppkondis för mer och egentligen va det sista nog lite mer än jag borde höjt.....men han hade inga som helst bekymmer med det ;-)

Efteråt fick han på sig Ice Vibes och massage över hela kroppen med Arnika. Va tvungen att ropa på maken som satt utanför stallet så han fick se....Biggis njöt så himla mkt att han försökte hjälpa till med både lyft bakben (han såg ut som "kissande hunden") och med hela halsen vriden bakåt för att komma åt mig och nagga mig i armen. Sen på med ett fleece och lite käk på det.

Sen kom regnet med full styrka så vi drog till människobyn och handlade mat och lite annat. Aggish fick sin vilodag idag istället för på torsdag.

Nattade dem alldeles nyss och nu funderar jag lite på vad Biggis ska få aktivitet i morgon......hehehe. Han ska nog få en klättertur i morgon så vi bränner lite energi ;-) Aggish ska ut i skogen och galoppera.

Och jag, jag ska sova nu ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229