Minns ni....?

Gera? Ni vet de där vojlockarna som hade PVC på undersidan, som man kunde spola av med vatten? det var på typ 80-talet och det fanns benskydd som det var plastremmar på. De kom tillbaka för sådär 7-8 år sedan och blev ganska poppis igen men nu har de helt försvunnit igen. det går bara att beställa från england eller Italien.

Jag har i alla fall kommit fram till att jag ska ha ett sådant schabrak till Aggish under den perioden då han fäller så hysteriskt. Hans hår håller på att driva mig till vansinne när jag ska göra rent schabraken.....

Så jag lyckades hitta ett sådant schabrak fast det är Nortons men märket skit detsamma. Nortons var lättare att få fatt i också :-)

Nä ok....de är inte direkt skitsnygga men vi ska inte vinna någon skönhetstävling heller....jag ska bara slippa bli sinnes varenda dag....hahaha. Praktiskt och bra, bara att spola av :-) 1-0 till mig mot de vita håren i framtiden :-)

Sen letar jag efter schabrak från J van D om det är någon som vill sälja eller vet vart man får tag i dem. Hör gärna av er i så fall ;-) Har ett grönt men vill ha ett till. Absolut bästa schabraken jag haft.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229