Minutplanering

Trots allt flöt allt kanon hela dagen idag :-) Hann lagom hem ,ta in hästarna för frulle, in och byta kläder och sen hade Aggish lagom ätit klart så vi kunde lasta och åka. Vi var på plats vid 8.50 men Aggish var nästan färdig-dressad innan så vi hann bra.

Vi red på stora utebanan och vi red i grupp första passet. Aggish kändes ändå bra även om jag blir lite frustrerad över att han är så hysteriskt tittig.....såklart sätter han mig ur balans hela tiden då ;-) Men över lag kändes det bra också att få galoppera igång ordentligt ute :-)

Sen fick han på sig kylwraps och sen hem igen.Lena mötte upp hemma och vi hjälptes åt att fixa allt så vi hann med en snabb kaffe innan jag gick in och kastade mig i säng. Lena roddade klart allt i stallet med mockning ,höpåsar,ladda fodergrindar osv också-tack snälla Lena :-)

Jag sov till 16.30 och jag sov verkligen som en sten.....kände mig helt "bakfull" när jag vaknade så det tog en stund innan jag fick ordning på skallen ;-) Lena var i stallet igen och hade ridit ett dressyrpass på Rox vilket hade gått jättebra.

Jag planerade att åka vid 18 så jag hade precis lagom med tid att lasta om Aggish saker i LB. Han hade också varit vänlig nog att inte rulla sig heller......däremot var han tvungen att bajsa på sina bakben ;-) Han fick lite mash och sen åkte vi.

Jag red fram på utebanan i 20 min vilket var alldeles lagom. Dock hade det börjat komma mygg och det är ju inte Aggish bästa precis så det var skönt att vi skulle rida inne detta pass ;-)

Aggish är duktig på att sätta mig ur balans med sitt tittande och det var ju samma sak i ridhuset men efter en stund började vi hitta rätt och mot slutet i galopparbetet satt känslan där :-) Jäklar så fin han var och jag kunde slappna av och bara fokusera på att vara följsam :-) Han var ganska trött efteråt ;-)

Lisa, en som är med i gruppen,följde med mig hem med sin fina hingst för att han skulle övernatta i vårt stall. Så nu är han installerad och Aggish har fått på sig fleece+skaltäcke, BoT-wraps och fått sitt kraftfoder och är ute med de andra grabbsen i hagen.

Jag har duschat och ska slänga i mig lite mat innan jag drar till jobbet. I morgon rider jag inte förrns 14,30 så då hinner jag sova fram till lunch i alla fall :-) Ska bli spännande att se hur Aggish känns i morgon.

Biggi har vilat idag men jag ska försöka rida honom i morgon kväll när jag kommer hem med Aggish......jag är nog ganska trött men han behöver verkligen få komma ut....

Lena jobbar till 17 i morgon så kanske att jag får med mig henne ut också på Elliot, vi får se ;-)

Nu lite mat

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer