Monday bloody monday............

Eller inte så direkt men plötsligt blev varenda dag och varenda minut bokad?!? Fattar inte hur det gick till....

Fullt på jobbet,träning i kväll, hovis i morgon,ev träning på onsdag, tjejträff torsdag,trim fredag kväll, hoppträning lörd-sönd........utöver jobbet då såklart ;-) 

Har lånat ut min hoppsadel under dagen till en som ville testa Ergo så jag hoppas hon kommer tillbaka med den i tid ;-) Men det gör hon säkerligen. 

Maken fick lägga om sin plan helt igår....han skulle bygga vidare på sovrummet men sen slutade startmotorn till hans bil så lägligt att fungera så han fick rodda med det istället, blev en tur till Biltema och sen hem o byta. 

Maken bjöd på fin-middag i går kväll också :-) Oxfilé med rotsaksgratäng.....fint på en söndag ;-)

I dag ser hela förbaskade gårdsplanen ut som ett gyttjehål igen........hur less blir man inte. Man vill bara att tiden ska gå så all den här skiten är över :-(   Det blåser hysteriskt (nähä?!?) här och det dundrar i taket och överallt men vi är vana....även om jag HATAR det grundligt,har svårt att sova när det knakar och slår överallt....

Om en stund åker vi på hoppträning och det blir lite tidigare än vanligt, 1 tim tidigare, så det är bra. Visserligen jobbar jag kväll i morgon med jag ska ju upp i alla fall kl 7 senast så för min del kvittar det rätt mkt. Ser fram emot helgens träningar för Jan :-) Var väldigt länge sedan jag red för honom och det ska bli spännande att se hur Aggis tänker ta sig an den uppgiften.....;-) Det är kl 11 båda dagarna men vi ska bygga bana innan så vi får nog åka dit till.........typ 10 tror jag.

Nu ska jag trycka i mig nåt att äta innan jag åker så jag inte ramlar omkull...hahaha. 

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
full rulle med andra ord 💪
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229